Webinar med DBA: Trends og forbrugeradfærd på genbrugsmarkedet

Dato / Tid

28. februar 2023

Kl. 14:00 - 15:00

Sted

Online - husk tilmelding

Hvilke varer handler danskerne helst brugt? Hvilke genbrugstrends vokser frem? Og hvordan kan virksomheder begynde at tænke genbrug som en forretningsmulighed?

Kunne din nabo finde på at give en genbrugsgave?

Hvert år udgiver DBA deres årlige rapport, Genbrugsindekset. Genbrugsindekset er Danmarks største genbrugsundersøgelse, der på tværs af alle genbrugssteder tager temperaturen på danskernes lyst – eller mangel på samme – til at genbruge.

I dette webinar med Julie Schoen får du blandt andet svar på, hvor mange danskere der køber og sælger brugte ting, og om din nabo kunne finde på at give en genbrugsgave.

Du bliver også klogere på, hvilke trends der er lige nu på genbrugsområdet, og hvorfor vi handler brugt. Foredraget er en sjov gennemgang af de vigtigste – og sjoveste – statistikker om vores genbrugsvaner, som også lader dig kigge lidt ind i de DBA-genererede data.

Vidste du fx at…

…sofa’ er det mest indtastede ord i DBAs søgefelt? Og at ’Game boy’ er den genbrugsting, som skiller mænd og kvinder mest ad: Mænd er ivrige efter at få fat på en brugt Game boy, mens den brugsvare slet ikke interesserer hunkønnet.

Hvad hører du om på webinaret:

  • Danskernes genbrugsadfærd
  • Hvilke varekategorier er mest populære at handle brugt i?
  • Giver genbrug mulighed for nye forretningsmodeller?
  • Hvilke genbrugstrends ser DBA vokse frem, og hvordan kan virksomheder udnytte de muligheder?

Invitér gerne elever med

Webinaret er åbent for alle uanset om du er under uddannelse eller arbejder i en virksomhed.

Er du underviser og vil du gerne tilmelde dig med din klasse?

Så kan du vælge blot selv at tilmelde dig og så videresende link til dine elever. De vil blive bedt om at logge ind med navn og email, når de skal deltage i selve webinaret.

Tilmeld dig via linket

Om dagens oplægsholder – Julie Schoen

Julie Schoen har arbejdet 6 år hos DBA, som er Danmarks største markedsplads. Her er hun redaktør for DBA Guide, der er DBAs online inspirationsunivers. Hendes arbejde koncentrerer sig primært om at inspirere folk til – og oplyse folk om – at købe og sælge brugt. Hun står også i spidsen for den største danske rapport om genbrug, ‘Genbrugsindekset’, der siden 2016 har taget temperaturen på Genbrugsdanmark på tværs af alle online brugtmarkedspladser, loppemarkeder og privat genbrugshandel med vennerne. 

Dagens ekspert

Julie SchoenRedaktør, journalist og talsperson / DBA