Webinar: Kan man agere bæredygtigt og tjene penge samtidig? (for alle)

Dato / Tid

25. august 2022

Kl. 14:00 - 15:00

Sted

ONLINE - husk tilmelding

Grøn omstilling er ikke længere tilvalg: Det er et must for alle virksomheder. I dette webinar giver vores konsulent i bæredygtighed dig en introduktion til mere bæredygtige forretningsmodeller. For det er muligt at skabe en god forretning på en mere bæredygtig måde.

Der er brug for virksomhederne i den grønne omstilling og der er ikke én løsning og ikke én lige vej. Bæredygtighed er komplekst, men alle virksomheder skal i gang. Til dette webinar tager vi et skridt ind i den merkantile verden og peger på nogle af de veje, man som virksomhed kan tage inden for bæredygtighed. Der er eksempler på bl.a. genanvendelse af materialer, deleøkonomi og partnerskaber.

Agenda for webinaret:

  • Det merkantile dilemma – kan man agere bæredygtigt og tjene penge samtidig?
  • Gennem en række cases om bl.a. modebranchen og deleøkonomi, får du en introduktion til nogle af de mere bæredygtige forretningsmodeller.
  • Introduktion til “sommerfugle-modellen” – en model over den cirkulære økonomi.
  • Spørgsmål

Når du har deltaget på webinaret har du fået nogle ideer og inspiration til, hvordan en god forretning kan skrues sammen på en mere bæredygtig måde.

Invitér dine elever med!

Er du underviser og vil du gerne tilmelde dig med din klasse? Så kan du vælge blot selv at tilmelde dig og så videresende link til dine elever. De vil blive bedt om at logge ind med navn og email, når de skal deltage i selve webinaret.

Dagen oplægsholder

Mia Walde

BæredygtighedskonsulentVidencenter for Digital Handel