Webinar – Introduktion til TikTok

Dato / Tid

1. september 2020

Kl. 10:00 - 10:45

Sted

Online - husk tilmelding

TikTok er ét af de hurtigst voksende sociale medier med over 2 mia. downloads og målretter sig særligt det yngre publikum. Til dette webinar med Thomas Bigum kigger vi på det hurtigt voksende kinesiske fænomen, som også har fået ekstra liv under Corona.

Det nye sociale medie, som du ikke kommer udenom

TikTok er det første kinesiske sociale medie, der har fået internationalt gennembrud og det har betydning, ikke blot fra et markedsføringssynspunkt, men også fordi det er med til at rykke ved magtbalancen blandt de internationale tech-giganter.

Hvad skal du med TikTok?

TikTok startede som et “lip-sync” medie, hvor brugerne kunne mime og danse til et stykke musik og det er stadig hjemmekoreograferede, korte musikvideoer, der dominerer platformen. Med den store succes som TikTok har haft på meget kort tid, er det værd for virksomheder at overveje mediet som en annonce- og branding-platform.

Tik Tok – giver det mening for din virksomhed?

Hvis du vil lære mere om et socialt medie, der for alvor kan udfordre Facebook, så brug ca. 45 minutter i selskab med os.

Thomas Bigum er dagens ekspert og han vil bl.a. tale om:

  • Hvad kan TikTok som Facebook ikke kan?
  • Hvad er mulighederne for virksomheder på TikTok?
  • Hvilken type indhold virker godt på TikTok?
  • Hvad betyder TikToks succes for markedsførings-landskabet?

Det er gratis og åbent for alle – men husk tilmelding!

Dagens ekspert

Thomas Bigum er ekspert i sociale medier og driver til daglig Bigum & Co med to partnere, hvor missionen er at tilbyde de bedste kurser og uddannelser inden for online markedsføring. Thomas er derudover foredragsholder og bliver brugt som ekspert og debattør i både radio og på TV.

Har du spørgsmål?

Janne Gaye 4171 5706

Skriv en kommentar