Webinar: Brug LinkedIn i din jobsøgning (for elever)

Dato / Tid

8. februar 2022

Kl. 14:00 - 15:00

Sted

ONLINE - husk tilmelding

Hvordan omsætter du din uddannelse til noget potentielle arbejdsgivere kan forstå, når de søger efter nye medarbejdere på LinkedIn? Det kan du få svar på, når LinkedIn ekspert Leif Carlsen giver dig inspiration og konkret viden om emnet.

Hvad lærer du om på webinaret?

Det handler blandt andet meget om udformningen af din LinkedIn profil, og hvilke nøgleord du anvender i din professionelle overskrift og “Om” afsnit. Du får også inspiration til, hvad du kan gøre for at kommunikere til dit netværk og netværkets netværk, at du er jobsøgende.

Hvem er webinaret for?

Dette webinar er målrettet elever under uddannelse. Webinaret fokuserer på at synliggøre kompetencer fra uddannelsen på LinkedIn. Det er relevant både for elever på grund- og hovedforløb, da det allerede tidligt i uddannelsen kan være nyttigt at begynde at arbejde med at synliggøre sig på LinkedIn og udvide sit netværk ift. senere jobsøgning.

Om webinaret

Dagens oplægsholder er LinkedIn ekspert Leif Carlsen fra Social Selling Company. Du har mulighed for at stille spørgsmål ligesom at du får adgang til PDF af de viste materialer.

Grundlæggende introduktion til LinkedIn

Du kan med fordel starte med at se dette introducerende webinar med Leif Carlsen, hvor du kan få en grundlæggende introduktion til at skabe en god LinkedIn profil.

Har du spørgsmål?

Janne Gaye4171 5706jga@digitalhandel.dk

Skriv en kommentar