Studietur: NRF Retail’s Big Show i New York

Dato / Tid

10. januar 2020 - 16. januar 2020

Kl. 8:00 - 18:00

Sted

New York

Vi gentager successen fra sidste år! Videncenter for Digital Handel og Viden om Data er værter for en studietur, som du har mulighed for at komme med på! Vi rejser til New York for at besøge verdens største retail konference NRF Retail's Big Show.

Videncenter for Digital Handel og Viden om data tager sammen med undervisere, virksomheder og skolerepræsentanter til New York for at besøge NRF Retail’s Big Show 2019, som foregår fra 12-14 januar. Skal du med? 

Sæt kryds i kalenderen den 10.-16. januar 2020 (datoerne er foreløbige)

I 2019 besøgte 38.000 menesker fra hele verden messen, der huser over 800 udstillere. I løbet af messen vil der være 70 talere fra hele verden.

Udover deltagelse på messen, planlægger videncentrene besøg hos én eller flere forretninger i New York for at blive klogere på hvordan teknologierne kan anvendes ude i virkeligheden.

 

Pris? (Gælder for skolerepræsentanter)

Estimeret pris i alt: kr. 18.500

Prisen inkluderer fly, hotel, billet til konference, guidet tur i New York + fuld forplejning.

Prisen er vejledende priser fra sidste års tur. 

Tilmelding

Vi forventer at have et hold på max. 25-30 deltagere for at få mest muligt ud af turen.

Er du virksomhed og vil du gerne med, så kontakt da Lars Henrik Larsen på lahl@digitalhandel.dk, da prisen for adgangsbilletten er anderledes for virksomheder.

Der er et begrænset antal pladser – først til mølle gælder. Du kan tilmelde dig turen ved at sende en mail til Lars på lahl@digitalhandel.dk.

Læs om sidste sidste års tur her. 

Skriv en kommentar