Netværksmøde for undervisere i Digital Handel (online)

Dato / Tid

9. februar 2022

Kl. 12:30 - 14:30

Sted

ONLINE

Vil du gerne sparre med ligesindede undervisere fra hele landet om undervisning i digital handel specialet? Så skal du være med i dette netværk.

Måske sidder du som eneste underviser på specialet på din skole, eller du har kun 1 eller 2 kolleger at sparre med inden for området. Derfor kan det være værdifuldt at trække erfaringer fra flere, som sidder med de samme udfordringer.

Videncenter for Digital Handel har derfor startet et netværk op for undervisere i digital handel. Vi er med til at facilitere netværket og skabe rammerne for møderne, men grundlæggende er det jer undervisere, der skal styre indholdet og beslutte, hvad der er vigtigst at diskutere, da det er jeres netværk og jer, der skal have værdi ud af det.

Hvis du underviser i specialet digital handel, så kan du være med i netværket. Læs mere om netværket her: Netværk for undervisere i Digital handel

Program

Program for dagen følger, men som udgangspunkt har vi planlagt nogle gennemgående elementer for alle møder :

  • Videncenteret byder velkommen og nye deltagere præsenterer sig.
  • En eller flere undervisere vil holde oplæg om en bestemt udfordring eller oplevelse, som lægger op til diskussion.
  • Som fast punkt, vil der til alle møder være ”Dagens gode fif”, hvor en eller flere undervisere giver et fif videre til resten i form af god case, opgave, tekst, slides, organisering mm.

Praktisk information og tilmelding

Mødet foregår denne gang online. Hvis du gerne vil deltage, skal du kontakte Gitte Bækmark på gich@digitalhandel.dk.

Skriv en kommentar