Dato / Tid

1. maj 2024

Kl. 9:00 - 16:00

Sted

Roskilde

Det er ikke for alle og enhver at begive sig ud i AI-junglen. Det kræver nysgerrighed og mod til at gå ad nye ubetrådte stier. Til gengæld kan belønningen være meget frugtbar. Tag på AI-safari med Gorilla Juice, hvis du tør!

Det er en jungle derude…

Der er et nyt dyr i junglen. Det er anderledes end noget vi ellers kender. Men det har potentialet til at ændre Gorilla Juice. Men hvad er fiktion og hvad er forretningsmulighed? Det er en jungle at forstå kunstig intelligens. Vi har taget macheterne med og guider dig på denne 1-dages AI-safari.

Billeder fra tidligere Gorilla Juice workshops

"Virkeligt fedt arrangement og set up. Klap på skulderen til jer."

"Spændende og lærerigt. Godt gennemarbejdet koncept, der er brugbart i egen undervisning."

"Mere af det tak - det var super fedt!"
Hørt fra tidligere deltagere på Gorilla Juice workshop
Hvad er Gorilla Juice?

Gorilla Juice er en fiktiv virksomhed opfundet af Videncenter for Digital Handel. Virksomheden danner grundlag for læring om digital handel og bæredygtighed. Der er udviklet en hjemmeside, samt sociale medier tilknyttet virksomheden.

Læs mere på gorillajuice-demo.dk

Hvem kan deltage i workshoppen?

Workshoppen er målrettet både grund- og hovedforløbsundervisere på de merkantile erhvervsskoler med en interesse i at styrke egen viden om bl.a. AI, digital markedsføring og grøn omstilling og få hands-on opgaver og øvelser, som kan bruges i undervisningen.

Hvad koster det?

Workshoppen arrangeres af Videncenter for Digital Handel og er gratis at deltage i for medarbejdere fra de merkantile erhvervsskoler.

Vi forbeholder os retten til at fordele pladser til forskellige skoler, såfremt kurset bliver fyldt.

Kan det bruges i egen undervisning?

Den case vi arbejder med på dagen (Gorilla Juice) kan bruges i egen undervisning og vi stiller en række materialer til rådighed efterfølgende, som gør det muligt at bruge opgaver og narrativ fra casen.

Janne Gaye

Har du spørgsmål?

Janne Gaye