Dato / Tid

25. juni 2024 - 26. juni 2024

Kl. 9:00 - 16:00

Sted

Herningsholm
Lillelundvej 21
7400 Herning

Naturen kalder på forandring og i Gorilla Juice lytter vi! Vi søger lige nu modige opdagelsesrejsende, der tør tage med på en rejse ud i ukendt land. Vi kender ikke hele vejen, men vi lover, at du vil komme styrket, vitaliseret og mere bevidst ud på den anden side.

Gorilla Juices succes skyldes naturens livgivende frugt. Men vi har alt for længe glemt at sætte pris på disse ressourcer og give tilbage til den planet, der har givet os vores velsmagende juices.

Så nu skal der ske en forandring. Vi har målet for øje – nemlig en mere bæredygtig virksomhed – men vi kender ikke kortet og ruten derhen. Den skal vi finde sammen. Vi vil møde udfordringer undervejs – tæt krat, ukendte farer og et nyt terræn.

Er du modig nok til at sige ja?

Billeder fra tidligere Gorilla Juice workshops

"Virkeligt fedt arrangement og set up. Klap på skulderen til jer."

"Spændende og lærerigt. Godt gennemarbejdet koncept, der er brugbart i egen undervisning."

"Mere af det tak - det var super fedt!"
Hørt fra tidligere deltagere på Gorilla Juice workshop
Hvad er Gorilla Juice?

Gorilla Juice er en fiktiv virksomhed opfundet af Videncenter for Digital Handel. Virksomheden danner grundlag for læring om digital handel og bæredygtighed. Der er udviklet en hjemmeside, samt sociale medier tilknyttet virksomheden.

Læs mere på gorillajuice-demo.dk

Hvem kan deltage i workshoppen?

Workshoppen er målrettet både grund- og hovedforløbsundervisere på de merkantile erhvervsskoler med en interesse i at styrke egen viden om grøn omstilling.

Hvad koster det?

Workshoppen arrangeres af Videncenter for Digital Handel og er gratis at deltage i for medarbejdere fra de merkantile erhvervsskoler. Forplejning og overnatning på skolehjem er inkluderet.

Vi forbeholder os retten til at fordele pladser til forskellige skoler, såfremt kurset bliver fyldt.

Kan det bruges i egen undervisning?

Den case vi arbejder med på dagen (Gorilla Juice) kan bruges i egen undervisning og vi stiller en række materialer til rådighed efterfølgende, som gør det muligt at bruge opgaver og narrativ fra casen.

Janne Gaye

Vil du tilmelde dig?

Janne Gaye