Ekspert workshop: Sociale medier

Dato / Tid

28. april 2021

Kl. 12:30 - 16:00

Sted

ONLINE

Hvad er social commerce og hvorfor er det vigtigt at forstå i 2021? Hvordan skaber Salling Group engagement og salg via de sociale medier? Og hvordan kan du undervise dine elever i sociale medier? Det skal vi tale om til denne workshop! Det er gratis for alle erhvervsskole-undervisere at deltage.

Vi har strikket et spændende program sammen, hvor vi starter med at tale om Social Commerce – og hvad er det? Det kan du blive klogere på i selskab med dagens første oplægsholder, Jeppe Conrad medejer af Spasiba – The Social Agency.

Næste oplægsholder tager os med ind i Salling Groups sociale medie-maskinrum og vi glæder os til en tempofyldt rundtur, når Katrine Marie Klitgaard, Digital Creative Concept Manager hos Salling Group indtager skærmen.

Sidst men absolut ikke mindst, kan du glæde dig til at få konkrete ideer til din egen undervisning, når vi har Anders Hingeberg med til vores workshop om sociale medier. Anders er medforfatter til bogen ”Online Markedsføring – den store grundbog” og er medejer af den landsdækkende kursusvirksomhed kursusfabrikken.dk. Anders vil komme med ideer til, hvordan du kan undervise dine elever i målgrupper, indholdsstrategier, effektmåling og meget mere! Anders har lovet at tage en række konkrete opgaver med som du kan bruge direkte til dine elever.

Program

  • 12.30 – Velkommen
  • 12.35 – Sociale medier er 2021s handelsplatforme v. Jeppe Conrad, Spasiba
  • 13.15 – Pause
  • 13.20 – Sociale medier i Salling Group v. Katrine Marie Klitgaard, Salling Group
  • 14.00 – Pause
  • 14.10 – Hvordan underviser du i sociale medier? Oplæg og workshop v. Anders Kristensen, Kursusfabrikken
  • 16.00 – Tak for i dag

Mød Anders Hingeberg her

Anders fortæller i videoen om nogle af de vigtigste ting, som han mener dine elever skal lære om sociale medier.

Find modeller til undervisningsbrug her

Du kan allerede nu tage et kig på noget af det materiale Kursusfabrikken har udviklet – fx SEO-pyramiden eller ASEK-modellen – bare klik på billedet nedenfor. Og hvis du vil vide endnu mere om, hvordan du kommer i gang med at undervise i sociale medier, så husk at tilmelde dig denne workshop.

Gratis for undervisere – tilmeld dig her

Du tilmelder dig via linket nedenfor. Workshoppen er forbeholdt undervisere fra erhvervsskolerne.

Har du spørgsmål?

Janne Gaye41715706jga@digitalhandel.dk

Skriv en kommentar