Ekspert workshop: E-procurement (online)

Dato / Tid

23. marts 2021

Kl. 8:30 - 11:45

Sted

ONLINE

Handelsvirksomhedernes værdikæder er under forandring som følge af den digitale omstilling. Det påvirker også indkøbsafdelingerne, så derfor skal vi til denne workshop snakke indkøb, leverandører, lagerstatus og meget mere.

Store fordele ved at købe ind digitalt

B2B virksomheder køber mere ind digitalt ifølge Dansk Erhvervs analyse fra oktober 2020: “De mange hjemmearbejdsdage ser også ud til at påvirke, hvordan erhvervsindkøberne handler. I oktober har 40% af de erhvervsindkøbende handlet digitalt på minimum ugentlig basis. Dette niveau er i den høje ende sammenlignet med 2019.”

Og der er penge at spare ved at købe ind digitalt: Ifølge en analyse lavet af Kommunernes Landsforening kan en “…gennemsnitskommune opnå effektiviseringer svarende til 1,2 mio. kr. ved at flytte 5 pct. af de køb, der foretages i butik til kommunens e-handelssystem.”

Udover lavere omkostninger kan digitalt indkøb også være med til at sikre højere compliance samt bedre data og styring af indkøb.

Er du underviser med fokus på indkøb? Så skal du være med på vores ekspert workshop. Der vil være oplæg fra en række erhvervseksperter, og så vil du få mulighed for at stille spørgsmål og gå derfra med konkrete ideer til din egen undervisning.

Program

08.30 – Velkomst

08.45 – B2B e-handelsanalysen 2020: Virksomhedernes digitale indkøb v. Tevin Lac fra Dansk Industri (uddrag af analysen kan læses her)

09.20 – Pause

09.30 – Oplæg fra virksomhed (endnu ikke offentliggjort)

10.15 – Pause

10.25 –  Ideer til undervisning i e-procurement v. underviser Tina Schrøder, Aalborg Handelsskole

11.00 – E-procurement hos Saxo.com v. Peder Skjalm Lissner, CFO

11.45 – Tak for i dag!

Program er under udvikling og vil blive opdateret løbende på denne side, men sæt allerede nu kryds i kalenderen!

Praktisk information

Arrangementet bliver streamet via platformen Zoom. Denne platform kan du tilgå uden at skulle downloade eller installere software på forhånd. Senest dagen før, får du tilsendt et link med invitation til Zoom.

Tilmelding

Tilmelding kan ske direkte til Janne Gaye på jga@digitalhandel.dk

Har du spørgsmål?

Janne Gaye 41715706

Skriv en kommentar