Ekspert workshop: Bæredygtig e-handel (online)

Dato / Tid

27. januar 2021

Kl. 9:30 - 15:30

Sted

Online

Du kan næsten ikke komme uden om det. Klimaet skriger på det. Kunderne søger efter det. Og nye forretningsmodeller opstår på grund af det. Bæredygtighed er et afgørende parameter at tænke ind i virksomhederne nu og i fremtiden.

Hvorfor skal vi snakke bæredygtighed inden for e-handel?

Ifølge en analyse lavet af BizzKit blandt forbrugere i Danmark, Norge og Sverige, så mener 38% at det er ’vigtigt’ eller ’meget vigtigt’ at kunne handle bæredygtigt.

Samtidig tror 24% af de nordiske konsumenter, at onlinehandel er mere skadeligt for miljøet end handel i fysiske butikker og 15% mener, at det er webshoppen (ikke producenten eller forbrugeren), der har det primære ansvar for, at der kan handles mere klimavenligt online (Kilde: BizzKit).

Alle virksomheder vil i fremtiden blive afkrævet en holdning til bæredygtighed og inden for e-handel er der nogle helt særlige muligheder og udfordringer. Det vil vi dykke ned i til denne ekspert workshop.

Klæd dine elever på til fremtiden

Workshoppen er for dig der underviser og vi vil fylde dagen med spændende oplæg og diskussioner om, hvordan bæredygtighed kan tænkes ind i forskellige dele af forretningen – både ift. produktion, logistik og markedsføring.

Program og tilmelding

Program er under udvikling og vil blive opdateret løbende på denne side, men sæt allerede nu kryds i kalenderen og tilmeld dig til vores konsulent Gitte Bækmark.

Tilmelding og spørgsmål

Gitte Bækmark

Skriv en kommentar