EcomTrainer online tour

Dato / Tid

10. august 2021

Kl. 14:00 - 15:00

Sted

ONLINE

Vi giver dig en introduktion til den nye læringsplatform, EcomTrainer! Hvad indeholder platformen og hvordan kommer du i gang? Få svar på dine spørgsmål her.

EcomTrainer er en online læringsplatform, der gør det muligt for elever og undervisere fra erhvervsskolerne at få hands-on erfaring med online værktøjer som f.eks. Facebook Ads, emailsystemer og Google Ads. På denne rundtur får du en introduktion til systemet, hvilke værktøjer der findes og hvordan du kommer i gang.

Tirsdag d. 10. august kl. 14.00-15.00

Vi giver dig en overordnet introduktion til EcomTrainer, herunder:

  • Hvordan er læringsplatformen bygget op?
  • Hvilke værktøjer kan du finde derinde?
  • Hvad kan du som underviser se og hvad kan eleverne se?
  • Hvordan fungerer simuleringerne og hvor kan du som underviser finde facitlister?

Dagens vært er konsulent og projektleder på EcomTrainer, Flemming B. Jessen og der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Hvem er det for?

Denne rundtur er målrettet dig som underviser på de merkantile erhvervsuddannelser og som gerne vil i gang med at bruge EcomTrainer i din undervisning.

Tag allerede et kig nu

EcomTrainer er tilgængelig på ecomtrainer.dk og du kan allerede nu benytte dit UNI-login til at få adgang. Du finder både lærervejledninger og supportmuligheder inde i systemet.

Om EcomTrainer

Som en del af regeringens ”Vækstplan for handel og logistik” blev der i 2020 givet 2 mio. kr. til Videncenter for Digital Handel i støtte til at udvikle et digitalt læringsværktøj til de merkantile erhvervsuddannelser. EcomTrainer skal styrke erhvervsskoleelevernes kompetencer inden for digitalt salg og markedsføring.

Det er gratis for alle undervisere og elever på erhvervsskolerne at bruge EcomTrainer. Udover værktøjer til simulering, findes der i EcomTrainer en lang række lærervejledninger til at understøtte undervisningen.

Har du spørgsmål?

Flemming B. Jessen

Skriv en kommentar