Dato / Tid

30. november 2023

Kl. 9:00 - 9:30

Sted

ONLINE

Lær at bruge ChatGPT som den bedste sparringspartner du kan ønske dig. I lynkurset sætter vi fokus på to ting – hvordan du prompter bedre end i dag, og hvordan du kan få ChatGPT til at opføre sig som din målgruppe.

30 minutters lynkursus i pro-prompting:

  • En prompt er ikke bare en prompt – her tager vi spadestikket dybere, så du ikke kun får generiske svar fra ChatGPT.
  • Lær hvordan du bruger ChatGPT til at lave en persona, som du kan stille spørgsmål og få svar fra. Du får også vist, hvordan du sætter denne persona til at være din standard i ChatGPT, så ChatGPT kender din persona, også selvom du starter en ny chat.
  • Som en bonus viser vi et plugin, som kan prompte for dig.

Hvad er et lynkursus og hvem er det for?

Lynkurserne målretter sig grund- og hovedforløbselever på det merkantile område. På 30 minutter giver vi en introduktion til et område inden for kunstig intelligens, som lægger op til øvelser og diskussion, som I kan have på klassen. Kursets formål er at give eleverne et hands-on indblik i hvordan kunstig intelligens kan anvendes på det merkantile område og vi kommer undervejs med konkrete eksempler fra virksomheder. Øvelserne lægger op til, at eleverne selv skal ind og arbejde med et værktøj (fx ChatGPT), så husk at sætte tid af til dette arbejde efterfølgende, hvis eleverne skal have mest muligt ud af det.

Hvad kræver det af dig som underviser?

Som underviser skal du se det som et ekspertoplæg, du kan tage med i din klasse og så skal du selv styre øvelserne og diskussionen efterfølgende. Det kræver ikke forhåndsviden fra dig som underviser, men du skal selvfølgelig være nysgerrig på at lære og diskutere sammen med eleverne.

Opgaver til lynkurset

Er du underviser kan du i  sætte 2 forskellige opgaver i gang efter lynkurset:

  • Skab en ”Custom instruction” i ChatGPT, hvor den svarer som din foretrukne persona – fx din målgruppe. Du kan finde lærervejledning til opgaven her.
  • Med dine nytilegnede pro-prompting skills, kan du arbejde med at optimere din webshop eller hjemmeside med ChatGPT med fokus på SEO-venlige tekster. Dette foregår i EcomTrainer og her finder du alt materiale du skal bruge, inkl. instruktionsvideoer, opgaver og lærevejledning (Du skal være logget ind på EcomTrainer for at tilgå linket).

Tilmelding

Vi anbefaler, at du som underviser tilmelder dig med din klasse og viser oplægget på “storskærm”. Hvis eleverne sidder hjemmefra, kan de også tilmelde sig individuelt. Kurset foregår online via Zoom.

Morten Christoffersen

Har du spørgsmål?

Morten Christoffersen