Advisory Board

Vores Advisory Board består af eksperter fra erhvervslivet og uddannelsesmiljøet. De skal medvirke til, at vi forbliver skarpe på at skabe uddannelse, der matcher virksomhedernes behov.

Vi afholder møder i vores Advisory Board 3-4 gange om året med særligt fokus på et aktuelt tema fra gang til gang.

Søren Gundtoft Johansen

Søren Gundtoft Johansen er Head of Omnichannel i den danske modegigant, Bestseller. Bestseller har 2.700 mærkevarebutikker på tværs af 38 markeder verden over og deres produkter sælges i ca. 15.000 multi-brand butikker og stormagasiner. Søren er ansvarlig for koncernens omnichannel strategi og gennemførelse. Han kommer med en omfattende e-handels- og omnichannelerfaring fra lignende stillinger i store virksomheder.

Hanne Bang Vorre

Hanne Bang Vorre er E-business Director i JYSK og er ansvarlig for den samlede E-Business Management inden for JYSK Nordic, der dækker 19 lande. JYSK har i dag over 2.500 butikker og 21.000 medarbejdere i 48 lande. Hanne har mere end 10 års erfaring med salg og digital marketing fra bl.a. Expert.

Jens Birkeholm

Jens Birkeholm er administrerende direktør i Dansk Detail, som er en brancheorganisation der repræsenterer omkring 2.000 medlemsvirksomheder i mode-, livsstils- og boligbranchen. Jens har et indgående kendskab til detailhandel, gennem de seneste 15 år som direktør for Dansk Detail. Han sidder desuden i Uddannelsesnævnet for detailhandelsuddannelser, hvor han repræsenterer Dansk Erhverv Arbejdsgiver.

Jon Skålerud

Jon Skålerud er Senior HR Manager i Salling Group og er overordnet ansvarlig for processen med at tiltrække, rekruttere, udvikle og fastholde medarbejdere. Salling Group har mere end 50.000 ansatte og omsætter årligt for mere end 58 milliarder kroner på tværs af Danmark, Sverige, Tyskland og Polen. Jon har beskæftiget sig med ledelse, HR og rekruttering gennem hele sin karriere og sidder i dag også i det Faglige Udvalg for Detailhandelsuddannelser.