Hun vandt Simbaprisen for årets iværksætter, er influencer med 186.000 følgere på Instagram og så har hun skabt virksomheden IGEN, der nu har 3 ansatte. Til dette webinar får vi besøg af Louise Bjerre og hører om hendes rejse med at skabe en mere ansvarlig virksomhed, hvor produkterne skal bruges igen og igen og igen.

Hvordan skaber man produkter, der ikke går af mode?

Louise Bjerre startede IGEN i 2019 med en vision om at kreere et univers, der inspirerer til at bruge sine produkter igen og igen. IGEN.dk er en webshop, som bl.a. sælger tasker, kopper og accessories – alle med det fokus at opfordre forbrugere til at bruge deres livsstilsprodukter længere.

Hvad hører du om på webinaret:

  • Hvordan designer man produkter, der ikke går af mode, men bruges igen og igen?
  • Hvordan kan man tænke ansvarlighed ind i produktionen?
  • Hvordan balancerer IGEN mellem at opfordre til at bruge produkterne længere, samtidig med at opfordre kunderne til at købe?
  • Hvilke markedsføringskanaler er mest værdifulde for IGEN?