I løbet af efteråret har 18 skoler og ca. 700 elever fra hele landet deltaget i Videncenter for Digital Handels case competition, EuxBizCup. Af de mere end 700 deltagende elever, er 5 finalegrupper nu blevet udvalgt og skal deltage i finalen på Børsen d. 15. december.

Stort tillykke til:

  • Business College Syd
  • Learnmark Horsens
  • NEXT
  • Svendborg Erhvervsskole og Gymnasier
  • UC Holstebro

Årets case er Pleasant, en modevirksomhed, der sælger tøj og accessories lavet af genbrugsstof, fx gamle lagner. På en uge arbejder eleverne med at analysere forretningen, kigge på data og undersøge sociale medier. Bemandet med teorier og gode ideer, skal de så komme med forslag til hvordan virksomheden kan øge sin indtjening online. Vinderforslaget bliver efterfølgende implementeret i virksomheden!

Anders Morgenthaler åbner finalen d. 15. december på Børsen!

Finalen foregår på Børsen i København fredag d. 15. december, hvor Anders Morgenthaler kickstarter dagen med fokus på bæredygtighed x god forretning og herefter skal vi høre de 5 finalistforslag.

Finalen kickstartes ved Anders Morgenthaler

Filminstruktør og tv-vært med fokus på klimabevidsthed
EuxBizCup er et fantastisk initiativ, der er med til at sikre, at vi har dygtige unge, der kombinerer teori med realistiske forbedringer i en e-handelsvirksomhed. Vi er i Dansk Erhverv glade for at sætte fokus på de muligheder der er inden for den digital handel, så flere unge ser det som en karrierevej
Niels Ralund
E-handelsdirektør i Dansk Erhverv.

Om EuxBizCup

EUXBizCup er en casecompetition for EUX-elever på de danske erhvervsskoler, og har været gennemført siden 2019. Konceptet er, at eleverne skal analysere din virksomhed og komme med konkrete forslag til, hvordan virksomhedens online omsætning kan øges.

Læs mere på euxbizcup.dk