Hvad laver en elev i digital handel? Svaret er: Mange ting! Og det er lige præcis det Katrine Vejby Jakobsen kan lide ved sin erhvervsuddannelse. Hun er digital handelselev hos avXperten i Grenå og følger produktets rejse fra indkøb til lager, markedsføring, salg og kundeservice.

“Jeg ville ønske flere kendte til den her uddannelse!”

Digital Handel er en 2-årig erhvervsuddannelse, hvor størstedelen af uddannelsestiden foregår ude i en virksomhed. Når eleven er på skolebænken, får de undervisning i al den nyeste viden om bl.a. content marketing, e-commerce og customer journey. Katrine fandt sin læreplads hos avXperten i Grenå, hvor hun bl.a. arbejder med produktbilleder, fakturering og leverandørsamarbejde. Og så skal hun i sin fagprøve arbejde med, hvordan AI kan optimere arbejdsgange.

Det jeg synes der er spændende ved digital handel, det er at uddannelsen favner rigtig rigtig bredt og vi kommer igennem en masse forskellige emner.
Katrine Jakobsen
Digital handelselev, avXperten

Hvad er en erhvervsuddannelse i digital handel?

Jeg vil klart anbefale andre virksomheder at tage en digital handelselev. Jeg kunne allerede godt nu tænke mig en digital handelselev mere.
Nikolaj Nielsen
Direktør og medejer / avXperten

Kunstig intelligens i fagprøven

Den afsluttende opgave på erhvervsuddannelsen er en fagprøve, hvor eleven skal lave en forandring i virksomheden og skrive om effekterne af det. Katrine har valgt at bruge AI til optimere avXpertens billedbehandlingsproces.

“Som virksomhedsejer skal man omfavne den nye teknologi. Jeg synes der er nogle rigtig fine ideer i at tage AI med i den her fagprøve som Katrine har valgt,” siger Nikolaj Nielsen, CEO i avXperten.

Vil du vide mere om erhvervsuddannelsen i digital handel?

Hvis du er nysgerrig på at få mere at vide om hvordan du bliver elev eller hvordan I som virksomhed kan ansætte en elev, så kontakt jeres lokale erhvervsskole – der altid står klar til at hjælpe med at vurdere jeres muligheder.