Vi søger en bæredygtighedskonsulent!

Videncenter for Digital Handel søger dig, der brænder for grøn omstilling og bæredygtig handel. Du får en central rolle og et stort ansvar i forhold til vores udvikling, og fordi vi er en mindre organisation, får du også mulighed for at påvirke rammerne for dit eget job.

Om stillingen

Vi er et nationalt videncenter for digital handel på 10 ansatte, der kom til verden i 2017 på initiativ fra de danske erhvervsskoler. Målet er at gøre eleverne på de merkantile erhvervsuddannelse dygtige til at håndtere udviklingen inden for digital handel og bæredygtighedsagendaen, så de kan matche de aktuelle kompetencer danske virksomheder efterspørger.

Måden, vi gør det på, er ved at engagere, motivere og kompetenceudvikle underviserne, så de kan give deres nye viden videre til eleverne. Netop viden om bæredygtighed og grøn omstilling bliver en af de mest afgørende kompetencer, da det kommer til at gennemsyre stort set alle fremtidige kommercielle transaktioner. Dermed bliver det også en kritisk konkurrenceparameter for digital handel og handel generelt i de kommende år.

Derfor skal der genereres og distribueres en masse viden, så underviserne får den seneste og mest relevante viden om bæredygtig handel, som de kan give videre til eleverne. Derudover skal der skabes kontakt til virksomheder, der er med til at forme markedet og præge udviklingen inden for bæredygtig handel, så de kan bidrage til den viden, vi skal give videre.

Hvad er vi på udkig efter?

Vi er på udkig efter en dygtig medarbejder med stor viden om de forskellige aspekter i grøn omstilling og bæredygtighed ud fra den tredobbelte bundlinje samt en fornuftig viden om digital handel, så vores output har den korrekte faglige kvalitet og relevans.

Det forventes, at du både kan arbejde selvstændigt og indgå i samarbejde med andre. Du indgår i et team på fire medarbejdere, der har primært fokus på bæredygtighed, men som også arbejder tæt sammen med de andre ansatte i videncenteret. Derudover samarbejder vi med bæredygtighedskonsulenter i andre nationale videncentre. Der er stor respekt for deadlines og faglig kvalitet – vi skal levere det bedste til den aftalte tid! Du får således ansvar for, at der leveres på såvel økonomi som kvalitet og tid i projekterne.

Vi forventer også, at du er en dygtig oplægsholder, der kan formidle dine budskaber klart og engagerende samt er i stand til at facilitere workshops.

Du får en central rolle og et stort ansvar ift. vores udvikling, og fordi vi er en mindre organisation, får du også mulighed for at påvirke rammerne for dit eget job.

Du kommer til at arbejde i et videncenter, der i væsentlig grad kommer til at præge uddannelsen af en masse unge mennesker, og dermed har dit job også stor betydning for eleverne og de virksomheder, der ansætter dem.

Du kommer til at indgå i et fagligt, dynamisk, sjovt og uformelt miljø med gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Kort sagt er vi et af de mest spændende steder at være, hvis du brænder for bæredygtighed og synes, at udviklingen inden for digital handel er interessant at følge!

Dine opgaver

 • Faglig kompetenceudvikling af undervisere.
 • Facilitering af kompetenceudviklende kurser og workshops.
 • Afholde oplæg – både fysisk og online.
 • Koordinering og rekruttering af eksterne fageksperter, der skal medvirke til ovennævnte kompetenceudvikling.
 • Udvikling, kvalitetssikring og vedligeholdelse af undervisningsmateriale.
 • Etablering og vedligeholdelse af faglige netværk og andre relevante samarbejdspartnere.
 • Opbygning af relationer til relevante samarbejdspartnere.
 • Følge udviklingen inden for bæredygtighed og handel tæt. I den forbindelse kan du forvente deltagelse på nationale og internationale seminarer og konferencer.
 • Deling af din viden på web og sociale medier.

Dine kvalifikationer

 • Stor viden om implementering af bæredygtighed og grøn omstilling i kommercielle organisationer, suppleret med relevant teoretisk uddannelse.
 • Faglig interesse for området og opdatering på de seneste trends og innovationer.
 • Struktureret, nysgerrig, åben og ambitiøs.
 • Kan sætte retning og selvstændigt styre projekter i mål.
 • Godt fagligt netværk.
 • Velformuleret på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.
 • Dygtig formidler og passion/lyst til at repræsentere videncenteret i større og mindre forsamlinger.

Ansættelse

På fuld tid og efter relevant overenskomst. Ansættelsen er en projektansættelse til 31. december 2024 med mulighed for forlængelse. Du har mulighed for at forhandle et personligt kvalifikationstillæg.

Arbejdssted

Videncenter for Digital Handel, Sønderhøj 28, 8260 Viby J.

Tiltrædelse

  1. november 2023 (kan tilpasses ift. den rigtige kandidat). Gerne så hurtigt som muligt.

Vil du vide mere?

Kontakt videncenterchef Lars Henrik Larsen på 4171 5700 eller lahl@digitalhandel.dk.

Send ansøgning

Alle interesserede uanset alder, køn eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen. Ansøgningen (mrk. ”Ansøgning bæredygtighedskonsulent”) sendes til videncenterchef Lars Henrik Larsen på lahl@digitalhandel.dk, senest den 25. september 2023.

Har du spørgsmål?

Lars Henrik LarsenVidencenterchef4171 5700lahl@digitalhandel.dk