Oliver, Peter og Christoffer fra UCH Uddannelsescenter Holstebro vandt EuxBizCup 2022 og blev torsdag d. 25. maj hyldet på den helt store scene, da Brian Mikkelsen og Niels Ralund tog imod dem til Dansk Erhvervs awardshow, E-handelsprisen.

E-handelsprisen er branchens største fest og awardshow for de dygtigste e-handlere i Danmark og over 900 danske e-handlere deltog til festen d. 25. maj, hvor der skulle uddeles priser til bl.a. “Bedste omnichannel virksomhed”, “Bedste e-handelsapp” og selvfølgelig Guldprisen.

Men før vinderne blev udnævnt gik 3 elever fra UC Holstebro på scenen og modtog blomster og hæder fra Brian Mikkelsen og Niels Ralund fra Dansk Erhverv.

Oliver Berg Vendelbo, Christoffer Kirkegaard Jensen og Peter Østergaard-Jensen vandt vores case competition, EuxBizCup i 2022 og blev på scenen fremhævet som fremtidens talenter inden for digital handel.

Udover de 3 elever fra UC Holstebro, blev en hel masse dygtige danske e-handlere hyldet, bl.a.:

🥇 ELISA ⎟ Easy Live Sales for bedste e-handelsværktøj

🥇 Matas A/S for bedste e-handels App

🥇Imerco for bedste omnichannel virksomhed

….og ikke mindst:

🏆 Damstahl a/s som løb med prisen som Årets Guldvinder

Se alle vinderne hos Dansk Erhverv her: E-handelsprisen: Vindere 2023

Foto: Dansk Erhverv
Foto: Dansk Erhverv
Foto: Dansk Erhverv
Foto: Dansk Erhverv
Foto: Dansk Erhverv
Foto: Dansk Erhverv
Foto: Dansk Erhverv
Foto: Dansk Erhverv
Foto: Dansk Erhverv
Foto: Dansk Erhverv

“Vi mangler medarbejdere med digitale kompetencer”

Kernen i EuxBizCup er at give erhvervsskoleelever fra hele landet en mulighed for at udvikle kompetencer i en virkelighedsnær kontekst og for at give den deltagende virksomhed nye ideer til udvikling.

På en uge arbejder eleverne med at analysere forretningen, kigge på data og undersøge sociale medier. Bemandet med teorier og gode ideer, skal de så komme med forslag til, hvordan virksomheden kan øge sin indtjening online. Vinderforslaget bliver efterfølgende implementeret i virksomheden.

”Vi mangler medarbejdere med digitale kompetencer, og med EuxBizCup får vi virkelig syn for sagen i forhold til, hvad de unge kan. Det er et fantastisk initiativ, der er med til at sikre, at vi har dygtige unge, der kombinerer teori med realistiske forbedringer i en e-handelsvirksomhed. Vi er i Dansk Erhverv glade for at sætte fokus på de muligheder der er inden for den digital handel, så flere unge ser det som en karrierevej,” siger Niels Ralund, e-handelsdirektør i Dansk Erhverv.

Mød Christoffer, Oliver og Peter i videoen

Morten Christoffersen

Har du spørgsmål?

Morten Christoffersen