Så er årets case virksomhed fundet: Byd velkommen til Pleasant.dk!

Igen i år kan dine EUX-elever dyste i at løfte den online omsætning i en virksomhed. Og årets case er Pleasant! Så nu skal eleverne komme med gode ideer til, hvordan man kan sælge skjorter og caps syet af kasseret sengetøj. Er det kreative opslag på sociale medier? SEO-optimering på kernen i forretningen? Eller noget helt tredje? Erhvervsskolernes uofficielle Danmarksmesterskab i digital handel bliver skudt i gang i efteråret 2023!

Årets case: Pleasant

Årets case virksomhed er Pleasant, der sælger unikke skjorter, caps og jakker – af genbrugsstof! Og de har brug for hjælp! Kan jeres elever komme med ideer til sociale medier, email-automations eller hjemmesideoptimering?

Følg med på euxbizcup.dk for mere information om årets case competition eller tilmeld din klasse til Morten Christoffersen på morc@digitalhandel.dk.

Mere e-handel på skoleskemaet

EuxBizCup er en casecompetition for EUX-elever på de danske erhvervsskoler, og har været gennemført siden 2019. Konceptet er, at eleverne skal analysere din virksomhed og komme med konkrete forslag til, hvordan din online omsætning kan øges.

Dyst med elever fra hele Danmark

Eleverne får stillet en række videoer, data og information om virksomheden til rådighed for at kunne komme med det bedste løsningsforslag til at øge casevirksomhedens omsætning.

Eleverne skal arbejde sammen i en gruppe og har en uge til at løse opgaven. Det bedste opgaveforslag fra hver skole kommer med i en national pulje af forslag, hvoraf de bedste bliver udvalgt til finalen. Eleverne dyster altså mod både deres egne klassekammerater og andre elever fra hele Danmark.

Finalen bliver afholdt på Børsen og vindergruppen får 5.000 kr. samt muligheden for at se deres vinderforslag i virksomheden!

Skal din klasse vinde i år?

Sidste år løb UC Holstebro med sejren for årets bedste idé til TBS Grillsho.. Udover en præmie på 5.000 kr. fik eleverne også opmærksomhed fra lokale medier og er blevet inviteret med til Dansk Erhvervs E-handelspris for at præsentere deres idé.

Har du spørgsmål?

Morten Christoffersen4171 5705morc@digitalhandel.dk