I disse 3 slidedecks får du en solid introduktion til hvad der er "do and dont’s" i forhold til virksomheders kommunikation om bæredygtighed. Til hvert slideshow er der noter, så du nemmere kan komme i gang. Du kan bruge materialerne hver for sig eller klippe sammen til dit eget materiale - stjæl med stolthed og rigtig god undervisning!

Slidedeck 1: Sådan undgår du Greenwashing

I denne powerpoint introduceres begreberne greenwashing og greenhushing. Virksomheder skal netop forsøge at finde den rette balance mellem disse to yderligheder. Præsentationen stiller skarpt på hvorledes forbrugerombudsmanden definerer bæredygtigt samt hvad der anses som grøn markedsføring. Der er indlagt en række eksempler og opgaver for at belyse forskellige dos and dont’s.    

Slidedeck 2: Sådan bruger du mærkningsordninger i din kommunikation

I denne introduceres fordele og ulemper ved brug af mærkningsordninger i virksomhedens bæredygtighedskommunikation. Præsentationen er introducerende og indeholder gode råd omkring brugen af 5 af de mest udbredte mærkningsordninger. 

Slidedeck 3: Hvad er en LCA og hvordan kan de bruges?

Med denne præsentation for du en introduktion til begrebet LCA samt en forståelse af hvorfor livscyklusperspektivet er så vigtigt for den grønne omstilling. Præsentationen indeholder også et par eksempler bl.a. det klassiske spørgsmål om elbilen er mere bedre end dieselbilen!