18 videoer med Dantoy - bæredygtighed, kvalitet og miljø

Hos Legetøjsproducenten Dantoy arbejder de gennem flere år arbejdet med bæredygtighed. Kvalitet og miljø har altid været en del af virksomhedens DNA. Kom med bag kulissen, når vi stiller skarpt på deres historie, mærkningsordninger, produktion, kommunikation mm. i 19 små videoer.

Dantoy står på et godt fundament for at begynde at tale om bæredygtighed. Alligevel skal Dantoy også tænke sig godt om når de sætter nye bæredygtighedsinitiativer i søer. Det samme gør sig gældende, når de kommunikerer omkring deres initiativer. Dantoy har udelukkende produktion i Danmark.

Mød Mette og Marck fra Dantoy

I denne samling af video møder vi Mette Matthiasen og Marck Højbjerg Matthiasen, som er henholdsvis koordinator og adm. direktør i Dantoy. De præsenterer dem selv samt virksomheden og dens DNA samt motivation for at arbejde med bæredygtighed.