I l√łbet af efter√•ret har 19 skoler og mere end 700 elever fra hele landet deltaget i Videncenter for Digital Handels case competition, EuxBizCup. De har dystet om at komme med det bedste forslag til hvordan virksomheden TBS Grillshop kan √łge sin oms√¶tning online. Nu er vinderen fundet!

Oliver, Peter og Christoffer fra UC Holstebro vandt √•rets EuxBizCup ūüŹÜ

Oliver, Peter og Christoffer leverede til finalen d. 16. december i de flotte rammer B√łrsen en overbevisende pr√¶sentation af deres forslag, og l√łb med sejren. Vinderforslagets omdrejningspunkt er en indsats, der b√•de kan skabe v√¶rdi og frig√łre ressourcer i virksomheden bl.a. gennem automatiseringer.

En flot selvsikker pr√¶sentation, hvor fagligheden og det realiserbare var tydeligt gjorde hurtigt gruppen til favoritter blandt dommerne. Det afg√łrende p√• dagen var et realiserbart l√łsningsforslag ¬†med stort potentiale, og dommergruppen var overbevist om, at forslaget kan tilf√łre TBS Grillshop v√¶rdi.

“Muligheden for at kunne arbejde med en specifik case og en problemstilling fra det rigtigt arbejdsmarked, t√¶nder noget specielt hos en og f√•r gejsten op, for at g√łre en ekstra indsats!” s√•dan skriver Oliver Berg Vendelbo efter sejren p√• LinkedIn.

Nu skal de g√łre sig klar til den store scene!

Vindergruppen fra Holstebro får 5.000 kr. i præmie, og er samtidig blevet inviteret op på den store scene foran 900 danske e-handlere til Dansk Erhvervs store prisshow E-handelsprisen i maj 2023. Som noget nyt får skolen også en pokal stående det næste års tid som bevis på den flotte præstation. Pokalen er en vandrepokal og vil blive uddelt igen i 2023.

Alle grupperne imponerede dommerne

Alle finalister leverede p√• dagen en flot pr√¶station og som √©n af dommerne udtalte det:¬†“Digital handel i Danmark g√•r en lys tid i m√łde.” Der var forslag om Facebook-kampagner,

De fem finalister kom fra:

  • Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier
  • Mercantec
  • Niels Brock
  • Skive College
  • UC Holstebro
Alle finalisterne i b√łrssalen
Nina, Ida og Sofie fra Herningsholm
Anna og Bj√łrg fra Mercantec
Andreas, Niklaz og Marie fra Niels Brock
Johanne og Anni fra Skive College
Peter, Oliver og Christoffer fra UC Holstebro