Har du lyst til at opleve en e-handelsvirksomhed indefra? Og tage gode ideer og eksempler med hjem til din undervisning? Videncenter for Digital Handel tilbyder 3 nye praktikmuligheder for undervisere i foråret 2023.

Ønsket med praktik er at give dig som underviser et indblik i dagligdagen for medarbejderne i en e-handelsvirksomhed. Sammen med virksomheden strikker Videncenter for Digital Handel et 2-dages program sammen til dig.

Du kommer forbi en række forskellige afdelinger i virksomheden – og der, hvor det er muligt, får du selv lov at få fingrene i opgaverne.

3 nye praktikmuligheder – forår 2023

  • Cykelpartner.dk sælger alt til cykling, fitness & Outdoor og har hovedkontor i Roslev (tæt v. Skive) med ca. 54 ansatte. Cykelpartner har solgt online siden 2005, men blev startet i 1988 af Michael Givskov, som den dag i dag stadigvæk er leder.
  • GrejFreak.dk blev stiftet i 2008 af to tidligere militærfolk, og sælger alt inden for jagtudstyr, outdoorudstyr og militærudstyr. De har hovedkontor i Viby J med ca. 50 ansatte.
  • Luksusbaby.dk sælger et stort udvalg af tøj og andre produkter til børn og baby. De har hovedkontor i Støvring (syd for Aalborg) med ca. 200 ansatte fordelt på webshop, butikker og lager. Udover webshop har de 2 fysiske butikker i hhv. Aalborg og Aarhus.

Praktisk info

  • Praktikken varer 2 dage.
  • Du vil deltage sammen med en anden underviser (ikke nødvendigvis fra samme skole).
  • Tidspunkt for praktikken vil være forår 2023. Når du ansøger vil du blive bedt om at angive foretrukne uger.
  • Vi stiller ikke krav om forhåndsviden til dig som underviser. Vi forventer dog, at du har besøgt hjemmesiden og sociale kanaler før praktikken.

Hvordan søger du?

Du kan vælge at søge alle praktikpladser eller blot én. Du vil blive bedt om at angive hvilke uger du kan deltage. Jo flere virksomheder og uger du krydser af, jo bedre mulighed har vi for at få puslespillet til at gå op.

OBS. Vi kan ikke garantere dig en plads, selvom du søger bredt.

Janne Gaye

Har du spørgsmål?

Janne Gaye