Influencer marketing er vokset til at være en industri på over 13 mia. dollars og væksten ser kun ud til at fortsætte. Hvad er fordelene for virksomheder ved at bruge influencers og hvordan matcher man med de rigtige influencers? Det kan du blive klogere på i dette webinar med Christine Matthesen, som tidligere har været ansat ved TikTok og som nu håndterer influencer marketing for bl.a. Coca Cola, Netflix og L'Oréal i Norden.

Find de rigtige influencere med værktøjet Woomio – træn det i EcomTrainer

Woomio, som Christine omtaler i webinaret, er et digitalt værktøj, som virksomheder kan bruge til at finde de helt rigtige influenter for deres målgruppe på Instagram eller andre platforme. På vores læringsplatform EcomTrainer kan du lære, hvordan du bruger værktøjet til at finde de rigtige influenter til dig.

EcomTrainer er en læringsplatform, der gratis at bruge for alle landets erhvervsskoler og du og dine elever logger blot ind med Uni-login på EcomTrainer.dk