Her er vinderne af EuxBizCup 2021 🏆

18 skoler. Mere end 700 elever. 5 finalister. Men kun 1 vinder! Onsdag d. 8. december kĂĄrede vi ĂĄrets vinder af EuxBizCup 2021 - det uofficielle Danmarksmesterskab i digital handel for EUX-elever.

5 finalister fra hele landet samlet til finale i Aarhus

Af de mere end 700 deltagende elever, blev 5 finalegrupper udvalgt af dommerpanelet. Det er grupper fra følgende skoler:

  • Business College Syd
  • Herningsholm Erhvervsskole
  • International Business College
  • Zealand Business College
  • U/NORD

Til finalen i Aarhus onsdag d. 8. december, skulle grupperne pitche deres forslag foran et panel af dommere. Årets case er webshoppen handywomanshop.dk, som sælger værktøj primært til en kvindelig målgruppe. Kvinden bag webshoppen, Jeanne Thylkjær Fjorback, er selv gør-det-selv-kvinde og har et ønske om at udbrede kendskab til webshoppen. Derfor har hun stillet sin virksomhed til rådighed for eleverne, så de kan analysere på omsætning, data, kundegrupper mm.

Eleverne har dystet om at komme med det bedste forslag til hvordan Handywoman kan øge sin omsætning online.

Her kĂĄres vinderen af EuxBizCup 2021!

Stort tillykke til Hjørdis Schlaikjer, Kira Blindbæk Hansen og Trine Jæger Jensen fra Business College Syd!

Kernen i EuxBizCup er at give erhvervsskoleelever fra hele landet en mulighed for at udvikle kompetencer i en virkelighedsnær kontekst og for at give den deltagende virksomhed nye ideer til udvikling. Udover en præmie, får vindergruppen også lov at se deres forslag blive implementeret i virksomheden, så der er virkelig noget på spil!

Overraskelse fra Dansk Erhverv

E-handelsdirektør i Dansk Erhverv, Niels Ralund ĂĄbnede dagen med en peptalk til alle eleverne og et budskab om, at der er behov for flere digitale købmænd, der har lyst til at give den en skalle. Og sĂĄ smed han en ekstra præmie med i puljen: Vindergruppen vil fĂĄ lov at præsentere deres vinderforslag til Dansk Erhvervs E-handelsdag i forĂĄret! Her fĂĄr eleverne fra BC Syd altsĂĄ mulighed for at “vise sig frem” foran en e-handlere fra hele landet!

Hvad siger vinderne ovenpĂĄ sejren

Se billeder fra dagen

Vil du vide mere om EuxBizCup?

Morten Christoffersen4171 5705morc@digitalhandel.dk