18 skoler. Mere end 700 elever. 5 finalister. Men kun 1 vinder! Onsdag d. 8. december kårede vi årets vinder af EuxBizCup 2021 - det uofficielle Danmarksmesterskab i digital handel for EUX-elever.

5 finalister fra hele landet samlet til finale i Aarhus

Af de mere end 700 deltagende elever, blev 5 finalegrupper udvalgt af dommerpanelet. Det er grupper fra f√łlgende skoler:

  • Business College Syd
  • Herningsholm Erhvervsskole
  • International Business College
  • Zealand Business College
  • U/NORD

Til finalen i Aarhus onsdag d. 8. december, skulle grupperne pitche deres forslag foran et panel af dommere. √Örets case er webshoppen handywomanshop.dk, som s√¶lger v√¶rkt√łj prim√¶rt til en kvindelig m√•lgruppe. Kvinden bag webshoppen, Jeanne Thylkj√¶r Fjorback, er selv g√łr-det-selv-kvinde og har et √łnske om at udbrede kendskab til webshoppen. Derfor har hun stillet sin virksomhed til r√•dighed for eleverne, s√• de kan analysere p√• oms√¶tning, data, kundegrupper mm.

Eleverne har dystet om at komme med det bedste forslag til hvordan Handywoman kan √łge sin oms√¶tning online.

Her kåres vinderen af EuxBizCup 2021!

Stort tillykke til Hj√łrdis Schlaikjer,¬†Kira Blindb√¶k Hansen og Trine J√¶ger Jensen fra Business College Syd!

Kernen i EuxBizCup er at give erhvervsskoleelever fra hele landet en mulighed for at udvikle kompetencer i en virkelighedsnær kontekst og for at give den deltagende virksomhed nye ideer til udvikling. Udover en præmie, får vindergruppen også lov at se deres forslag blive implementeret i virksomheden, så der er virkelig noget på spil!

Overraskelse fra Dansk Erhverv

E-handelsdirekt√łr i Dansk Erhverv, Niels Ralund √•bnede dagen med en peptalk til alle eleverne og et budskab om, at der er behov for flere digitale k√łbm√¶nd, der har lyst til at give den en skalle. Og s√• smed han en ekstra pr√¶mie med i puljen: Vindergruppen vil f√• lov at pr√¶sentere deres vinderforslag til Dansk Erhvervs E-handelsdag i for√•ret! Her f√•r eleverne fra BC Syd alts√• mulighed for at “vise sig frem” foran en e-handlere fra hele landet!

Hvad siger vinderne ovenpå sejren

Se billeder fra dagen

Morten Christoffersen

Vil du vide mere om EuxBizCup?

Morten Christoffersen