Mette Mai Kryger er underviser på Svendborg Erhvervsskole & Gymnasier og har anvendt læringsplatformen, EcomTrainer, i sin undervisning. Hvad synes eleverne om platformen og hvordan har det som underviser været at komme i gang på platformen? Det fortæller hun om i 3 korte videoer her.

Hvilke elever kan få gavn af EcomTrainer?

Hvad synes eleverne om EcomTrainer?

Hvordan var det som underviser at komme i gang med EcomTrainer?

Du kan gå i gang med det samme

EcomTrainer er gratis at bruge for alle elever og undervisere på erhvervsuddannelserne. Du og dine elever kan logge ind med Unilogin på ecomtrainer.dk og så har I adgang til værktøjet.

Hvad er EcomTrainer?

EcomTrainer er en online læringsplatform for erhvervsskolerne, der gør det muligt for eleverne at få hands-on erfaring med online værktøjer som f.eks. Facebook Ads, emailsystemer og Google Ads. EcomTrainer er bygget op omkring den digitale kunderejse: Fra opmærksomhedsfasen til køb og loyalitetsfasen. I hver fase er der tilknyttet en række værktøjer, og til hvert værktøj er der introduktionsvideoer, opgaver og simuleringer.

Som underviser får du også adgang til en lang række lærervejledninger samt ideer til, hvordan du kan afvikle undervisning i EcomTrainer.

Flemming B. Jessen

Har du spørgsmål?

Flemming B. Jessen
Konsulent