5 podcasts om digital handel

Lyt til en podcast på turen til arbejde eller send dine elever på en gåtur, mens de lytter til den seneste episode om sociale medier. Vi har samlet 5 podcasts som omhandler e-handel, sociale medier og teknologi.

5 podcasts om digital handel

 • Frederik forklarer internettet – gratis podcast fra Zetland (Dansk)
  I denne podcast forklarer Frederik om alt fra deepfakes til TikTok og gaming. Der er mange forskellige tech-emner og det foregår i et tilgængeligt tempo og niveau.
 • Iværksætterhistorier – Danmarks største podcast om iværksættere (Dansk)
  Her kan du få adgang til et væld af virksomhedscases og få indblik i, hvordan man skaber en succesfuld online forretning – hør interviews med bl.a. Shaping New Tomorrow, Vivino og NiceHair.
 • ALL CAPS – udgivet af Radio Loud (Dansk)
  Et ugentligt program om hvad der rører sig lige nu på de sociale medier; influencers, youtubedrama, shitstorms, memes, troldehære og alt det andet.
 • Tech me higher m. Astrid Haug og Sally Khallash (Dansk)
  Hvad kan vi som individer stille top mod tech-giganternes stigende magt? Hvad flytter stemmer ved valg? Og hvordan kan vi bruge adfærdsdesign til at forandre verden i en mere demokratisk og positiv retning? Det er nogle af de spørgsmål, Astrid og Sally tager op i denne podcast om politik, adfærd og teknologi.
 • Your undivided attention fra Center for Humane Technology (Engelsk)
  Fra skaberne af Netflix-dokumentaren, ”The Social Dilemma”,  kommer denne podcast, som kigger på teknologien i et samfundsperspektiv og de har bl.a. et interview med whistleblower fra Facebook, Frances Haugen.

Elev-rettede podcasts om digital handel og detail

 • Videncenteret, Viden om Data, udgiver løbende podcasts om alt fra “machine learning” til dataetik og omnichannel. Find alle podcasts her: Viden om Data podcasts
 • Podcasten “Handel i hjertet” er udviklet af Center for IT i Undervisningen og består af fire episoder, der hver især fokuserer på et aspekt af arbejdet inden for handels- og kontorbranchen. 
 • Center for IT i Undervisningen har også udgivet en podcast til detail-elever, som består af fire episoder, der hver fokuserer på et særligt aspekt af arbejdet i detailbranchen.

Vil du selv i gang med at lave podcasts til undervisningsbrug?

Hvis du gerne vil udforske podcasts i en læringskontekst,  så har Center for IT i Undervisningen også udviklet en podcastmanual, som du kan følge fra start til slut, når du vil lave podcasts – selv eller med eleverne

Tilmeld dig nyhedsbrev