Skal din klasse dyste med i årets EuxBizCup? 18 skoler fra hele landet er tilmeldt allerede

Igen i år kan dine EUX-elever dyste i at løfte den online omsætning i en virksomhed. Og årets case er Handywomanshop.dk! Så nu skal eleverne komme med gode ideer til, hvordan man kan sælge mere værktøj til kvinder (og andre) online!

Årets case: Handywomanshop.dk

Årets case er webshoppen handywomanshop.dk, som sælger værktøj primært til en kvindelig målgruppe. Kvinden bag webshoppen, Jeanne Thylkjær Fjorback, er selv gør-det-selv-kvinde og har et ønske om at udbrede kendskab til webshoppen.

Så årets udfordring lyder: Hvordan kan Handywomanshop.dk øge sin digitale omsætning? 

 

Skal din klasse dyste med?

Følg med på euxbizcup.dk for mere information om årets case competition eller tilmeld din klasse til Morten Christoffersen på morc@digitalhandel.dk.