Webinar 14. januar: Kan Zalando styrke de fysiske butikkers salg?

Til dette webinar kan du glæde dig til at høre Søren Gundtoft Johansen fortælle om Zalando Connected Retail. Et koncept der skal styrke partnerskabet mellem Zalando og fysisk detail.

“Vi vil gerne have at vores partnere kommer kørende til et møde i større biler end vi selv har.”

Sådan siger Søren Gundtoft Johansen, direktør for Connected Retail Technology hos Zalando om Zalandos samarbejde med de fysiske butikker.

Konceptet hedder Zalando Connected Retail og handler grundlæggende om at skabe et stærkt partnerskab mellem Zalando og fysisk detail.

På webinaret vil Søren bl.a. fortælle om:

  • Hvordan har detailhandlen udviklet sig det seneste år?
  • Hvad er Zalando Connected Retail?
  • Eksempler på succesfulde partnerskaber

“Vi kan ikke se det på andre måder end, at fysisk detail er afhængig af at ændre sin forretningsmodel, hvor man går fra én salgskanal til flere salgskanaler,” siger Søren Gundtoft.

Ifølge Dansk Erhverv Digital Handels seneste analyse er Zalando én af danskernes absolutte favoritter når det handler om at shoppe online. Første halvår af 2020 lå platformen som nr. 1 og har gjort det gennem længere tid.

Kilde: Dansk Erhverv Digital Handel

Fysiske butikker kan sælge online

Ved at indgå et partnerskab med Zalando, får fysiske butikker adgang til at bruge Zalando som salgskanal og udvider dermed deres geografiske reach og kundebase. Zalando tager en kommission for hvert salg og får samtidig en større dybde og bredde i deres online sortiment til gavn for kunderne.

En win-win situation ifølge Søren Gundtoft.

Bliv klogere på Zalandos partnerskabsmodel, når vi har Søren live i studiet d. 14. januar!

Webinar torsdag d. 14. januar kl. 13.00-13.45

Webinaret er åbent for både undervisere og elever fra erhvervsskolerne.

Tilmelding til webinaret

Du tilmelder dig via linket nedenfor. Webinaret foregår på Zoom og du vil få tilsendt et link til webinaret senest 30 min. før start.

Hvis du som underviser skal have din klasse med, kan du nøjes med at tilmelde dig selv, og så efterfølgende sende deltagerlink til dine elever (de vil blive bedt om at logge ind med eget navn og email).

Har du spørgsmål?

Janne Gaye 41715706

Skriv en kommentar