9 digitale arrangementer i januar

Det er koldt og mørkt og hjemmekontoret har efterhånden mistet sin charme. Til gengæld er der skruet op for spændende online arrangementer - vi har samlet en udvalgt liste til din januar - god fornøjelse!

12. januar – Live-stream: De 7 vigtigste marketing-trends i 2021

12. januar kl. 10.00 – Google Succes Online

Halfdan Timm, partner i Obsidian Digital, giver dig gyldne råd om store tendenser, du skal være klar til at imødekomme dette år.

Læs mere og tilmeld dig her

 

12. januar  – Skab mersalg med de rigtige produktanbefalinger i din webshop

12. janaur kl. 13.00 – DI Handel

Vi kender alle situationen, hvor indkøbskurven mangler et irriterende lille beløb for at få fri fragt, og vi febrilsk starter en søgning efter et produkt, der kan give dig fri fragt. På webinaret kommer der konkrete bud på, hvordan webshops kan løse denne ’udfordring’, samt hvordan man med de rigtige anbefalinger kan fastholde brugeren, skabe en bedre brugeroplevelse og samtidig øge mersalget.

Læs mere og tilmeld dig her

 

13. januar – Webinar: Vilde muligheder på Pinterest

13. januar kl. 10.00 – Ivækst

Ivækst afholder dette webinar i samarbejde med Kristian Holm Schlichting, som er Head of Pinterest hos PL & Partners. Der er et kæmpe potentiale i Pinterest, og det er ikke mange, der udnytter det. Dine annoncekroner rækker utrolig langt, publikum er købestærkt og platformen er let at bruge. Denne livestream giver dig værktøjer, tips og tricks til at komme godt i gang med Pinterest.

Læs mere og tilmeld dig her

 

13. januar – Nytårskur: De vigtigste Kina-trends i 2021

13. januar kl. 11.00 – China Experience

Christina Boutrup er oplægsholder, når China Experience byder indenfor til virtuel nytårskur, hvor du kan høre om de vigtigste digitale trends og økonomiske strømninger fra Kina.

Læs mere og tilmeld dig her

 

14. januar – Webinar: Kan Zalando styrke de fysiske butikkers salg?

14. januar  kl. 13.00 – Videncenter for Digital Handel

Til dette webinar kan du glæde dig til at høre Søren Gundtoft Johansen fortælle om Zalando Connected Retail. Et koncept der skal styrke partnerskabet mellem Zalando og fysisk detail.

Læs mere og tilmeld dig her

 

21. januar – Webinar: Digitale marketing trends og tendenser anno 2021

21. januar kl. 9.00 – Kynetic

I dette webinar stiller Kynetic skarpt på de vigtigste trends og tendenser i digital marketing landskabet som alle mellemstore og store virksomheder bør mestre over de kommende år.

Læs mere og tilmeld dig her 

 

21. januar – Live-stream: Kom i gang med søgeordsanalyse

21. januar kl. 10.00 – Google Succes Online

Du kan bruge en søgeordsanalyse til at finde ord og sætninger, som forbrugere søger på i søgemaskinerne, når de leder efter specifikke produkter eller services. På denne livestream får du bl.a. en guide i, hvilke værktøjer du kan bruge til søgeordsanalyse og trin til, hvordan du kortlægger relevante søgeord for dine produkter/ydelse

Læs mere og tilmeld dig her

 

26. januar – Webinar: Contentplan 2021 – tiltræk, konvertér og luk kunder med dit content

26. januar kl. 9.00 – No Zebra

På dette webinar giver No Zebra dig planen, værktøjerne og de smarte tricks, der sikrer, at dit 2021 content skaber resultater. Du får indsigt i de erfaringer, metodikker og redskaber, der sikrer stærke contentresultater.

Læs mere og tilmeld dig her

 

27. januar – Online ekspert workshop: Bæredygtig e-handel

27. januar kl. 9.00 – Videncenter for Digital Handel

Bæredygtighed er et afgørende parameter at tænke ind i virksomhederne nu og i fremtiden. Workshoppen er for dig der underviser og vi vil fylde dagen med spændende oplæg og diskussioner om, hvordan bæredygtighed kan tænkes ind i forskellige dele af forretningen – både ift. produktion, logistik og markedsføring.

Læs mere og tilmeld dig her

Har du spørgsmål?

Janne Gaye 41715706

Skriv en kommentar