Undervisningspakker til grund- og hovedforløb

2021 starter med online undervisning (igen, igen). Få inspiration til fjernundervisningsmaterialer i vores undervisningspakker, som du selv kan bygge videre på.

Vi har samlet en række ressourcer, som indeholder undervisningsforløb samt ekstra materiale specifikt til hvert enkelt fag. Pakkerne har særligt fokus på materialer, der peger på digital handel, f.eks. til dansk, hvor vi har fundet forløb, der handler om websideanalyse.

Download en pakke til dit fag

Klik på download ud for dit fag og få en Excel-liste, som du selv kan bygge videre på. Pakkerne inkluderer både vores egne undervisningsmaterialer, samt fra andre udgivere som bl.a. Viden om Data og Systime.

Grunforløbspakker

Hovedforløbspakker

Har du spørgsmål?

Janne Gaye 4171 5706

Skriv en kommentar