Mikkel Kierkegaard startede som elev i Digital handel hos butikken Munk Store i Holstebro. I marts blev han sendt hjem med lønkompensation og det betød starten på en ny karriere for Mikkel og hans kollega Mathias Thulstrup. De startede deres egen virksomhed og kort tid efter blev deres virksomhed opkøbt af bureauet Become, som sammen med Mikkel og Mathias nu har åbnet en afdeling af Become i Holstebro.

“Jeg ville dygtiggøre mig” – hør Mikkel fortælle:

“Da Covid-19 for alvor brød ud i starten af Marts blev jeg sendt hjem med lønkompensation. Jeg havde på fornemmelsen at der kunne komme til at gå lang tid før jeg kom tilbage på arbejde, og derfor besluttede jeg mig for at jeg ikke bare ville ligge på den lade side – jeg ville dygtiggøre mig.

Det endte ud i at Mathias Thulstrup og jeg startede Socian. Vi ville lave Facebook annoncer for virksomheder i vores lokalområde. Vi kunne se et stort potentiale, specielt i en tid, hvor den digitale tilstedeværelse blev mere og mere nødvendig.

Vi var begge to elever i Munk Store, så da jeg kom tilbage på arbejde igen passede Socian lidt sig selv, men vi vidste at når jeg var færdig som elev i September, så skulle den have fuld gas på det. Lige indtil jeg var til fagprøveeksamen på Aarhus Business College, hvor min censor Bjarke Bekhøj fra Become ringede til mig et par dage efter, og spurgte om vi ikke skulle åbne et kontor op i Holstebro.”

Det er nu endt ud i – kun 2 måneder efter min fagprøve – at vi har åbnet et kontor op i hjertet af Holstebro – klar til at hjælpe kunder med deres digitale markedsføring (kilde: LinkedIn) “

 

Hvad vil det sige at være elev i digital handel?

På uddannelsen Digital Handel får eleven et bredt kendskab til digitale forretningsmodeller og værktøjer til at arbejde med alt fra optimering af kunderejsen, e-commerce, dataanalyse og content marketing.

Behovet for digitale kompetencer er ikke længere noget, der hører fremtiden til – det er noget virksomheder på tværs af brancher har brug for her og nu. Digital Handel er en praksisorienteret handelsuddannelse, hvor største delen af uddannelsestiden foregår ude i en virksomhed. Når eleven som afveksling er på skolebænken, kommer han/hun til at få al den nyeste viden om bl.a. content marketing, e-commerce og customer journey.

Hør Mikkel fortælle om uddannelsen

Læs mere om uddannelsen i digital handel

Janne Gaye

Har du spørgsmål?

Janne Gaye