7 online arrangementer i efteråret

Når det nu ikke kan lade sig gøre at samles mange mennesker, så kan du glæde dig over, at du kan spare bilturen og det pæne tøj og samtidig få ny viden. Nedenfor har vi samlet en række Corona-sikre events til dit efterår.

30. september – Webinar: Bliv klogere på dine kunders digitale adfærd

Infinit – Gratis deltagelse 

På dette webinar bliver du klogere på, hvordan især små og mellemstore virksomheder (SMV’er) kan komme i gang med at høste og bruge kundedata i markedsføring og forretningsudvikling. Ved at bruge SoMe-data og kunstig intelligens kan din virksomhed ikke bare få en bedre forståelse for jeres kunder. I vil også kunne målrette markedsføringen langt bedre og påvirke kunderne i nye retninger – eksempelvis mod mere bæredygtige produkter.

 

5. oktober – Webinar: E-commerce eksportcases – Skatepro og Jysk

FDIH – Gratis for medlemmer / 300 kr. for ikke-medlemmer

Mød 2 af de nominerede til FDIHs E-handelspris “Bedste eksport case”, når der bliver talt ned til E-handelsprisen 2020 med en række webinarer, hvor et udpluk af finalisterne fortæller om den e-commerce-løsning, der ligger til grund for deres finaleplads. Til dette webinar kan du høre om Skatepro og Jysk og deres eksportrejse online.

 

8. oktober – AHEAD20 online seminar: Fremtidens kompetencer og sociale medier

Videncenter for Digital Handel & Viden om Data – Gratis deltagelse 

Til AHEAD20 sætter vi fokus på de teknologier, data og den digitale udvikling, der påvirker markedet og dermed de merkantile erhvervsuddannelser og hvordan man som underviser kan indtænke disse nye teknologier i sin undervisning. Glæd dig til første seminar i AHEAD20-rækken, hvor der vil være oplæg om fremtidens kompetencer med Camilla Mehlsen og workshop om sociale medier.

 

26. oktober – AHEAD20 online seminar: Omnichannel og den digital kunderejse

Videncenter for Digital Handel & Viden om Data – Gratis deltagelse 

Vi fortsætter i rækken af AHEAD20 seminarer, denne gang med fokus på omnichannel og den digitale kunderejse. Glæd dig til oplæg fra Matas og Impact, som bl.a. leverer indsigter fra deres nye omnichannel-rapport.

 

27. oktober – Webinar: Kundeservice og kunstig intelligens

Infinit – Gratis deltagelse 

På dette webinar ser Infinit nærmere på chatbots og automatiseret kundeservice i 2020. Du bliver klogere på udviklingen af chatbot-funktionen med et særligt fokus på, hvordan kundeoplevelsen kan optimeres, når vi møder teknologien i en samtale.

 

29. oktober – FDIHs e-handelskonference

FDIH – Gratis for medlemmer / 600 kr. for ikke-medlemmer

Glæd dig til at møde Danmarks fremmeste kommercielle og digitale hjerner på denne virtuelle e-handelskonference, når FDIH serverer en stærk faglig menu med interessante talere, unikke og digitale netværksmuligheder samt masser af inspiration. Hør bl.a. erhvervsministeren og nemlig.com.

 

16. november – AHEAD20 online seminar: Virtual Reality og fremtidens virksomheder

Videncenter for Digital Handel & Viden om Data – Gratis deltagelse 

Vi slutter af med et brag til det 3. seminar i AHEAD20-rækken! Nu kigger vi ind i fremtiden med workshop om Virtual Reality og oplæg med én af verdens førende trendforskere og futurologer.

Har du flere gode ideer du vil dele med os?

Janne Gaye 41715706

Skriv en kommentar