4 webinarer om digital handel

Corona lurer stadig, og vi kan ikke være sikre på at få lov til at mødes til fysiske konferencer. Heldigvis er der stadig mulighed for ny viden. Vi har samlet 4 af de bedste webinarer om digital handel i september.

D. 1. sept. – Introduktion til TikTok

Thomas Bigum & Videncenter for Digital Handel (Gratis)

TikTok er ét af de hurtigst voksende sociale medier med over 2 mia. downloads og målretter sig særligt det yngre publikum. Til dette webinar med Thomas Bigum kigger vi på det hurtigt voksende kinesiske fænomen, som også har fået ekstra liv under Corona.

Læs mere og tilmeld dig her.

 

4. sept. – De største trends indenfor forbrugeradfærd

Dentsu Aegis & FDIH (Gratis for FDIH-medlemmer, ellers kr. 300,-)

For 12. år i træk præsenterer bureaugruppen Dentsu Aegis Network deres trendstudie PULSE. Med PULSE fører Dentsu dig ind i de største trends inden for forbrugeradfærd, medier, marketing og teknologi.

Læs mere og tilmeld dig her.

 

10. sept. – Sustainability og e-commerce

Hesehus & FDIH (Gratis for FDIH-medlemmer, ellers kr. 300,-)

Sustainability er efterhånden på alles læber, og der er ingen tvivl om, at bæredygtighed bliver et vigtigt konkurrenceparameter for fremtiden – også når det kommer til e-handel. For eksempel angiver 10% af forbrugerne allerede i dag, at bæredygtighed har stor indflydelse på deres valg af netbutik.

Læs mere og tilmeld dig her.

 

22. sept. – Amazon i Sverige – hvad nu?

DI Handel (Gratis)

Amazon åbner i Sverige. Det er en kendsgerning. Men hvad kommer det til at betyde for din virksomhed, andre danske virksomheder og dansk e-handel generelt? Bliv klædt på til Amazons indtog og hør om dine muligheder.

Læs mere og tilmeld dig her.

Mere viden?

Har du spørgsmål?

Janne Gaye 41715706

Skriv en kommentar