Content manager, Customer Care Coordinator, Marketing Assistant eller E-commerce Assistant. Der er mange titler og mange muligheder med elev-uddannelsen i digital handel. Mød 3 elever i digital handel i videoerne nedenfor.

Mød Kasper – elev i Fitnessgruppen

Kasper er den første handelsassistent med speciale i Digital Handel

Tillykke til Kasper 🤩 Han er den allerførste, som er uddannet i Digital Handel fra Aarhus Business College 🥳Kasper har næsten ikke haft tid til at skrive fagprøve, fordi han har haft så travlt på sin elevplads. Det går nemlig rigtig godt for mange webshops lige nu 💪Læs mere her: https://aabc.dk/eux-business-og-eud-business/nyheder/kasper-er-den-foerste-med-en-digital-handel-uddannelse-fra-aarhus-business-college/

Slået op af EUX Business & EUD Business – Aarhus Business College i Mandag den 1. juni 2020

Mød Josefine – elev i Magasin

Mød Mikkel – elev i Munk Store

Om uddannelsen i Digital Handel

Digital Handel er en praksisorienteret handelsuddannelse, hvor størstedelen af din uddannelsestid foregår ude i en virksomhed. Når du som afveksling er på skolebænken, kommer du til at få al den nyeste viden om bl.a. content marketing, e-commerce og customer journey. Specialet er et hovedforløb på 2 år, hvor du er elev i en praktikvirksomhed og har samlet 12 ugers skoleophold i løbet af de 2 år.

På uddannelsen vil du blandt andet blive introduceret til:

  • Kundeoplevelsen og optimering af webshoppen
  • Forståelse for omnichannel muligheder i din virksomhed
  • Analyse af kundernes købsadfærd
  • Anvendelse af sociale medier
  • Analyse og udvikling af online marketing med henblik på afsætning
  • Analyse af webshoppens performance
  • Lager- og indkøbs-optimering samt forsendelsesmetoder
  • Viden om relevant lovgivning samt trends og tendenser i branchen.
Janne Gaye

Har du spørgsmål?

Janne Gaye