Årets case competition for EUX! Tilmeld din klasse nu

Årets case competition er grøn! Nu skal dine elever vise om de kan sælge bæredygtige produkter online - det kræver analyse, samarbejde og gode ideer for at vinde. Og den bedste ide bliver efterfølgende implementeret i virksomheden!

Skal din klasse dyste med?

EUXBizCup er en case competition for EUX-elever, som afholdes i efteråret 2020. Alle landets skoler kan deltage og der udvælges i alt 5 finalister, som skal dyste i en national finale. Vinderforslaget vil efterfølgende blive implementeret i case-virksomheden.

Med EUXBizCup kan du give dine elever en mulighed for at teste deres kompetencer af i en rigtig virksomhed i skarp konkurrence med elever fra hele landet, som nok skal motivere dem til at give den en ekstra skalle.

Har du spørgsmål?

Morten Christoffersen 4171 5705

Skriv en kommentar