3 ideer til fjernundervisning + bonus

Vi er heldigivis alle digitale og der er mange muligheder for at lære på en ny måde hjemmefra. Vi giver dig her 3 ideer til ny viden online.

1. Online undervisningsforløb

Vi har over 20 undervisningsforløb klar om bl.a. nyhedsbreve, dataanalyse og forbrugeradfærd. Forløbene er udviklet som online forløb og er derfor oplagte at bruge til fjernundervisning. Der ligger bl.a. 37 timers undervisningsmateriale om Omnichannel og 8 timers undervisningsmateriale om digital markedsføring.

Se alle forløb her: Undervisningsforløb fra Videncenter for Digital Handel

2. Se webinarer

Brug 30 minutter til at blive opdateret på et specifikt emne i et af vores tidligere webinarer. Hør bl.a. Christina Boutrup fortælle om Kinas tech-revolution eller dyk ned i Google Analytics sammen med Micky Weis.

Se alle vores tidligere webinarer her: 30 minutters webinarer

3. Dokumentar + podcast

Der er mange gode podcasts og dokumentarer at opstøve, som kan give nyttig viden, mens du er derhjemme. Et par anbefalinger herfra, som vil gøre dig klogere på verdens måske mest magtfulde virksomhed: Amazon.

Dokumentar fra DR: Amazon – verdens mest værdifulde selskab

Podcast fra Zetland: Amazon-boss Jeff Bezos styrer verden. Men hvad vil han med den?

 

BONUS: 5 digitale læringsværktøjer

Barbara Zielonka er udnævnt som én af verdens bedste undervisere og giver her sine 5 bedste værktøjer til at skabe undervisning i det 21. århundrede. Sæt f.eks. dine elever i gang med at skabe deres egen hjemmeside med Adobe Spark eller brug Flipgrid til at stille spørgsmål og få eleverne til at svare med en video.

Se de 5 digitale læringsværktøjer her

Har du spørgsmål?

Gitte Bækmark4088 0860gich@digitalhandel.dk