Her er finalisterne til dette års EUXBizCup finale!

8 skoler og over 400 elever har gennem efteråret dystet om at komme med de bedste ideer til en digital handelsvirksomhed. Nu er de 5 finalister fundet!

De 5 finalister er…

I løbet af efteråret har mere end 400 elever fra 8 skoler arbejdet med EUXBizCup – en case competition for elever på det studiekompetencegivende år på EUX. Årets casevirksomhed er Aarhus Fishing Gear, en én-mandsvirksomhed, der sælger fiskegrej til lystfiskeren i en fysisk butik og en tilknyttet webshop.

Den overordnede udfordring, eleverne er blevet stillet over for er: at øge den digitale omsætning på webshoppen.

Ud af de deltagende hold, er de 5 finalister nu udvalgt fra følgende skoler:

  • Business College Syd
  • EUC Nordvest
  • EUC Nordvestsjælland
  • Skive College
  • Aarhus Business College

Skolerne har i første runde udvalgt en lokal vinder, som er blevet samlet i en pulje med alle de andre deltagende skolers lokale vindere. Alle disse forslag er så blevet vurderet af et panel, som har udvalgt de fem finalister.

Finale på Aarhus Rådhus – d. 10. december

D. 10. december skal vinderen findes på Aarhus Rådhus. En panel af dommere får præsenteret finale-forslagene og skal derefter votere og udnævne en vinder. Udover en præmie, får vindergruppen også mulighed for at se deres forslag blive implementeret i virksomheden. Der er afsat 40.000 kr. til at realisere vinderforslaget, så der er virkelig noget på spil!

 

EuxBizCup finale

Har du spørgsmål?

Morten Christoffersen 4171 5705

Skriv en kommentar