Gratis arrangementer om digital handel - november + december

Så har vi igen samlet en række gratis arrangementer rundt omkring i landet, som du helt sikkert vil få noget ud af. Tilmeld dig i dag for at sikre dig en plads!

Sådan skaber du killer content, der konverterer – Novicell

Aarhus: Tirsdag d. 12. november, kl. 13.00-15.30

København: Onsdag d. 20. november, kl. 13.00-15.30

På denne dag stiller Novicell skarpt på, hvordan du omsætter dine ambitioner og din strategi til content, der konverterer. Det kommer til at handle om KPI’er, contentstrategi og produktion og så får du gode fif til at skabe det helt rigtige content til dem, der kan blive dine nye yndlingskunder. 

Læs mere og tilmeld dig Fra KPI’er til content her

 

Ekspert workshop: Digital markedsføring – Videncenter for Digital Handel

Kolding: Torsdag d. 14. november, kl. 9.30-15.30

På vores egen workshop for undervisere kan du glæde dig til masser af oplæg fra digitale eksperter: Kursusfabrikken, Jysk Vin og Raptor er blandt oplægsholderne og så får du tid til at arbejde med nyt undervisningsmateriale, så du kommer hjem med masser af ny viden og energi til klasseværelset.

Læs mere og tilmeld dig Ekspert workshop her

Sådan samler du data og øger din online omsætning – FDIH

København: Tirsdag d. 3. december, kl. 8.30-12.00

Aarhus: Torsdag d. 5. december, kl. 12.30-16.00

Ved at samle al din data ét sted kan du ikke bare øge omsætningen ved at være mere målrettet og relevant, du får også nyttig viden om dine segmenter, dine kunders rejse og deres præferencer. FDIH plejer at være garant for gode events og her kan du da også glæde dig til at høre IIH Nordic komme med eksempler fra bl.a. Bonnier Publications og en række andre virksomheder.

OBS. Eventet er gratis for medlemmer af FDIH, ellers koster det kr. 600,-

Læs mere og tilmeld dig FDIHs arrangement i København her

Læs mere og tilmeld dig FDIHs arrangement i Aarhus her

 

Automatiske nyhedsbreve – Peytz & c0

Aarhus: Torsdag d. 5. december, kl. 8.30-10.45

Automatiske nyhedsbreve giver kunder i butikken, og kræver minimalt vedligehold – og så er det nemt, hurtigt og for alle! Brug en formiddag i selskab med Peytz & co og find ud af, hvad du skal være opmærksom, hvis du skal have succes med automatiske nyhedsbreve.

Læs mere og tilmeld dig Automatiske nyhedsbreve her

 

Logistikkens dag – Smartlog

Aalborg: Tirsdag d. 10. december, kl. 8.00-16.00

Der er fokus på bl.a. Kina, Blockchain og cirkulær økonomi til årets udgave af “Logistikkens dag” og dermed får du også meget mere end logistik på agendaen til dette arrangement i Aalborg. Du kan bl.a. glæde dig til at høre Christina Boutrup og Jan Lillelund fra IBM holde oplæg.

Læs mere og tilmeld dig Logistikkens dag her

 

Online mini-kursus: Kom godt i gang med din Google Ads annoncering – Ivækst

Løbende – du modtager et link til undervisningen, som du kan vælge at gennemføre når det passer dig. 

Med søgekampagner med Google Ads bliver du set af kunderne i samme øjeblik, de søger på Google efter de ting, du tilbyder. Mere end 65% af folk der søger på nettet, klikker på en Google Ads-annonce for et produkt eller en service. Det gør Google Ads til et af de stærkeste platforme, hvor du kan skaffe nye kunder. Få grundlæggende indsigt i Google Ads med dette online kursus fra Ivækst.

Læs mere og skriv dig op til Google Ads mini-kursus her

Tag noget med hjem nu – find Goodiepacks og undervisningsmaterialer her

Har du spørgsmål?

Janne Gaye 4171 5706

Skriv en kommentar