JP Aarhus: Salling Fondene giver 1 million til nyt talentprogram for detail

Jyllandsposten skriver d. 18. september om det nye talentprogram, Talents of Retail, som er støttet af Salling Fondene med 1 million.

Salling Fondene giver en mio. kr. til nyt talentprogram

Aarhus Business College modtager 1 million kroner fra Salling Fondene, til at starte et nyt talentprogram der skal ruste salgsassistent-elever til fremtiden indenfor detailhandel, og forhåbentligt være med til at fremme erhvervsuddannelserne.

Det vi rigtigt gerne vil med det her, er at sørge for at virksomhederne kan give deres bedste elever, den bedst mulige uddannelse, og at de ender med at få nogle virkelig dygtige og fremtidsorienteret medarbejdere tilbage

Lars Henrik Larsen Videncenterchef / Videncenter for Digital Handel

Skriv en kommentar