Ifølge dagens ekspert vokser abonnements-forretninger 5,5 gange så hurtigt som traditionelle virksomheder! Se eller gense vores webinar med Andreas J. Dirksen og find ud af, hvorfor din virksomhed måske skal overveje at tænke abonnement som en del af forretningen.

Vær med på abonnementsbølgen

Abonnementsmodeller boomer og det er der en masse virksomheder der spinder guld på, bl.a. Amazon og Netflix. Også i Danmark vinder modellen frem og i dette webinar taler vi med manden bag plusbog.dk, som giver sine bud på, hvad der skal til for at skabe en succesfuld abonnementsforretning.

Vil du være med? 

Så afsæt 40 minutter i selskab med Andreas og Lars og bliv klogere på de 3 typer af abonnementsforretninger og de vigtigste ingredienser i en succesfuld abonnementsforretning.

Mere viden?

Vi afholder løbende arrangementer og webinarer. Husk at være med på vores nyhedsbrev og hold dig opdateret.

Janne Gaye

Har du spørgsmål?

Janne Gaye