Studieture til New York og Kina - forhåndstilmeld dig nu!

Kom med til verdens største retail-konference i New York eller bliv inspireret af nogle af de mest fremadstormende virksomheder i Kina.

Vil du med til New York eller Kina?

Videncenter for Digital Handel og Viden om data og planlægger at afholde to studieture i 2020 som du har mulighed for at deltage i. Studieturene er for undervisere, virksomheder og skolerepræsentanter.

Studietur til New York – 10.-16. januar 2020 (foreløbige datoer)

Vi gentager successen fra sidste år for at besøge NRF Big Retail Show 2020; verdens største retail konference. I 2019 besøgte 38.000 menesker fra hele verden messen, der huser over 800 udstillere. I løbet af messen vil der være 70 talere fra hele verden. Messen foregår fra den 12. til den 14. januar 2020.

Studietur til Shanghai og Beijing – 22.-29. februar 2020

Tag med til Kina og få ny inspiration, netværk og viden om hvordan digitaliseringen forandrer fremtidens købsadfærd og skaber helt nye markeder og forretningsmodeller. Glæd dig til et tætpakket program som giver dig det bedste fra Kinas digitale scene. Du kan bl.a. glæde dig til at besøge virksomheder som Apex Technologies, Face++, JD.com og XNode.

Vil du med?

Du kan forhåndstilmelde dig studieturene nu. Du vil få mere information om turene og besked om bindende tilmelding senere.

Send en mail til Lars eller Janne:

Ja tak, jeg vil gerne til New York
Send en mail til Lars på lahl@digitalhandel.dk

Ja tak, jeg vil gerne til Shanghai og Beijing
Send en mail til Janne på jga@digitalhandel.dk

Skriv en kommentar