Gratis arrangementer om e-handel (i april og maj)

Vi har endnu en gang samlet nogle gedigne og gratis arrangementer sammen til dig!

Digitale Retail Trends 2019

DI Handel – Odense & København – 10./11. april

Seminaret afholdes af DI Handel i samarbejde med Hesehus: Få de vigtigste guldkorn og nyeste viden fra konferencerne NRF2019 og Shoptalk2019 om det næste skridt på jeres digitale rejse, samt konkrete eksempler på, hvordan I kan arbejde med nogle af de nyeste trends inden for e-handel og detail.

Læs mere og tilmeld dig gratis her: Digitale Retail Trends 2019

 

Workshop om Facebook annoncering – for begyndere

Google Succes Online – Aalborg – 23. april

Google Succes Onlines ekspert gennemgår, hvordan virksomheder kan bruge Facebook til at komme i kontakt med deres målgruppe samt introducerer kort, hvorledes du bruger det på Instagram. Du bliver guidet igennem betalt annoncering og effektmåling på Facebook, og du får lov til selv at oprette en Facebook-annonce og navigere i annoncesystemet.

Læs mere om workshoppen her: Facebook annoncering for begyndere

 

Internet Week Denmark

Aarhus – 7-12. maj 

En hel uge med over 100 gratis events i Aarhus omhandlende, ja: Internettet. Du kan tage med til oplæg om fremtidens e-handel, blive klogere på kunstig intelligens eller måske spille Fortnite mod en professionel.

Læs mere om alle arrangementerne og tilmeld dig her: Internet Week Denmark

 

Sådan vælger du de rigtige marketingkanaler

Peytz & co – København – 29. maj

Find ud af fordele og ulemper ved de forskellige marketingkanaler: Det er ikke ligegyldigt om du spreder dine glade budskaber via dit site, på Facebook eller Twitter, om du bruger nyhedsbreve eller selv står på gadehjørnet med sandwichskiltet. Du skal være dér, hvor dine kunder er.

og så er der croissanter.

Læs mere om arrangementet her: Sådan vælger du de rigtige marketingkanaler

Vil du have mere?

Så husk at tilmelde dig Videncenter for Digital Handels nyhedsbrev – det kommer du ikke til at fortryde 🙂

Skriv en kommentar