Hvis du skal arbejde med køleanlæg og varmepumper, som indeholder op til 2,5kg HFC-kølemiddel, så skal du være uddannet og i besiddelse af et personligt Kategori II certifikat.

På denne og en række undersider, har vi lavet en række materialer, som vi mener kan hjælpe dig. Her sætter vi, faglærer Peter Hørning og CIU, fokus på de vigtigste områder, lige fra montering til på- og affyldning, og til hvert emne finder du både informerende gennemgange, filmet på værkstedet, og du finder øvelser og tests, som du kan træne din forståelse med. Peter Hørning har i øvrigt skrevet bogen Køleanlæg og Varmepumper, som vi også vil anbefale.

Ud fra den bog, har vi i øvrigt udviklet en kunstig intelligens, som kender alt til certificeringsforløbet og som du altid kan chatte med, hvis du fx har spørgsmål til bogen eller stoffet eller brug for at få et emne forklaret på nye måder.

Rigtig god fornøjelse.

Sådan gør du

Materialet til at hjælpe dig, der er i gang med at tage kølecertifikat II, er fordelt over 12 sider. Hver side har et tema, fx påfyldning af kølemiddel. På hver side finder du altid tre faste elementer; en video med kapitler, en eller flere små øvelser og tests, som du kan sidde og træne, samt en chatbot, som du kan bruge til at få emner, teknikker eller sikkerhed.

Derudover så anbefaler vi at du bruger tid på at læse Peter Hørnings bog, samt at du øver dig i værkstedet, sådan at du får tingene godt i hænderne.

Vil du chatte med vores AI-chat?

Nederst på alle sider, finder du vores chatbot integreret i et lille vindue. Det betyder at du altid har chatbotten ved hånden i forlængelse af det emne og de materialer, som du lige har arbejdet med.

STATUS _ SIDEN ER UNDER OPBYGNING
December 2023