Dato / Tid

7. december 2023

Kl. 15:00 - 16:00

Sted

Online via Teams

Online netværksmøde for undervisere på EUD

CIU afholder et online netværksmøde for medlemmer af vores undervisernetværk, hvor vi vil udforske forskellige AI-assistenter og deres relevans inden for erhvervsuddannelserne.

Deltag i dette online netværksmøde hvor du får en hurtig og grundig introduktion til en række forskellige AI-assistenter.

Vi vil præsentere, hvordan du i undervisningsregi bedst anvender AI-funktioner som oplæsning, diktat, live-tekstning, oversættelse og OCR (optisk tegngenkendelse). Derudover får du en værdifuld indsigt i, hvordan man bedst udnytter disse funktioners fulde potentiale, og hvordan de kan være en betydelig støtte og hjælp for både dig og dine elever.

Tilmelding

Netværksmødet er for medlemmer af CIU’s netværk for undervisere. Her kan du læse mere om netværket og tilmelde dig. Når du er en del af netværket, modtager du automatisk en invitation til dette møde og alle vores vores kommende arrangementer for netværket.

Vores mål med et netværk for undervisere er at skabe et fællesskab for erfaringsudveksling, inspiration og løbende faglig udvikling. Sammen vil vi udforske behovene for kompetenceudvikling, herunder de seneste trends inden for it-didaktik, hybrid læring, projektledelse, samt nye læringsteknologier.

Andreas Kubsch

Har du spørgsmål til netværket eller netværksmødet?

Andreas Kubsch
Specialkonsulent

Skrevet den 09.11.2023

Til forsiden