Dato / Tid

16. november 2023

Kl. 14:30 - 15:30

Sted

Online via Teams

Online netværksmøde for CIU’s it-pædagogiske netværk

CIU inviterer til online netværksmøde for medlemmer af vores it-pædagogiske netværk, hvor vi dykker ned i forskellige AI-assistenter, som alle er relevante for erhvervsuddannelser.

Deltag i dette online netværksmøde hvor du får en hurtig og grundig introduktion til en række forskellige AI-assistenter.

Vi vil præsentere, hvordan man i undervisningsregi bedst anvender AI-funktioner som oplæsning, diktat, live-tekstning, oversættelse og OCR (optisk tegngenkendelse). Derudover får du en værdifuld indsigt i, hvordan både undervisere og elever bedst udnytter disse funktioners potentialer, da disse AI-funktioner kan være en betydelig støtte og hjælp.

Tilmelding

Netværksmødet er for medlemmer af CIU’s it-pædagogiske netværk. Her kan du læse mere om netværket og tilmelde dig. Når du er en del af netværket, modtager du automatisk en invitation til vores kommende møder og fysiske netværksdage.

Vores mål med dette it-pædagogiske netværk er at skabe et fællesskab for erfaringsudveksling, inspiration og løbende faglig udvikling. Sammen vil vi udforske behovene for kompetenceudvikling, herunder de seneste trends inden for it-didaktik, hybrid læring, projektledelse, samt nye læringsteknologier.

Andreas Kubsch

Har du spørgsmål til netværket eller netværksmødet?

Andreas Kubsch
Specialkonsulent

Skrevet den 09.11.2023

Til forsiden