Dato / Tid

17. januar 2024

Kl. 14:00 - 15:00

Sted

Online via Teams

Deltag i dette online møde og hold dig opdateret på den seneste udvikling inden for kunstig intelligens på EUD.

CIU har planlagt en række online møder kaldet “Update på kunstig intelligens”, hvor du kan få indblik i den seneste viden og de nyeste trends inden for AI.

Til disse online møder får du både teoretisk indsigt og praktisk erfaring, så du kan anvende AI effektivt på din skole. Du får også mulighed for at diskutere og udveksle erfaringer på tværs af EUD.

Agendaen for dette møde vil være:

  • Fokus på AI-ekspertgruppens midlertidige anbefalinger: Vi dykker ned i, hvilken påvirkning det har for EUD, og hvordan skoler strategisk skal håndtere det.
  • AI’s potentiale for transkription: Hvordan du kan bruge optagede samtaler til at skabe praktiske produkter såsom projektbeskrivelser, feedback, idekataloger eller mødereferater.
  • Nye muligheder i Microsoft: En gennemgang af de nyeste sprogmodeller, deres styrker og begrænsninger.
  • Åben debat: Mulighed for at stille spørgsmål, dele erfaringer og få sparring.

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og tilmeld dig. I tilmeldingsformularen kan du både tilmelde dig dette online møde, men også de kommende online møder om AI. Så får du automatisk en invitation til fremtidige møder, uden at skulle tilmelde dig hver gang.

Her kan du finde en oversigt over alle vores kommende Update på kunstig intelligens.

Vil du vide mere om kunstig intelligens?

Du kan finde vores materialer om kunstig intelligens i CIU’s inspirationskatalog. Derudover tilbyder vi også et bredt udvalg af aktiviteter, oplæg og forløb om kunstig intelligens, som du kan finde her.

Hvis du ønsker at blive opdateret på nye AI-aktiviteter, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.