Dato / Tid

29. marts 2023

Kl. 14:00 - 15:30

Sted

Online via Zoom

ChatGPT – sådan samarbejder I

Vi inviterer til webinar om ChatGPT. Og denne gang går vi et spadestik dybere med chatrobotten.

I CIU har vi brugt tid på at undersøge og forstå ChatGPT, og hvordan man chatter og samtaler med den. Og vi har sat fokus på, hvad chatrobottens potentialet kan være, når man vinkler samtalen i en erhvervsuddannelsesmæssig retning. Hvad kan chatrobotten gøre for mig eller sammen med mig i forhold til mit arbejde som lærer? 

Det forsøger vi at svare på, ved at præsentere hvordan chatrobotten opfører sig, når vi forsøger at brainstorme, søger information, bruger den til at inspirere os, og beder den om at genformulere tekst i indhold og form.

Indhold

ChatGPT har været tilgængeligt de sidste måneder og eleverne anvender den allerede i forbindelse med deres uddannelse. Vi vil understøtte erhvervsskolers forståelse for ChatGPT og er bevidste om, at anvendelse af ChatGPT i undervisningen kan være problematisk: 

  • GDPR stiller klare krav om, hvornår og undr hvilke omstændigheder digitale tjenester og platforme må indgå i undervisningen. Vi kender for øjeblikket ingen erhvervsskole, der har indgået databehandleraftaler med firmaet OpenAI, som driver ChatGPT. 
  • Krav i uddannelserne kan medføre, at elevers brug af ChatGPT kan tolkes som brug af et ulovligt hjælpemidler og dermed kan have alvorlige konsekvenser.  

Målgruppe

Undervisere og konsulenter på erhvervsuddannelserne. For at deltage skal man være medlem af CIU’s konsulent- og/eller videndelingsnetværk.

For tilmelding til webinar og netværk, kontakt CIU’s konsulent Andreas via nedenstående.

Andreas Kubsch

Har du spørgsmål?

Andreas Kubsch
Specialkonsulent

Skrevet 15.03.23

Til forsiden