Ledernetværk i EUD

Dato / Tid

15. september 2020 - 31. december 2024

Kl. 9:00 - 12:00

Sted

Online og/eller på Lerchesgade 29, 5000 Odense

Invitation til netværk for ledere 

CIU har etableret et netværk for uddannelsesledere, mellemledere, team- og afdelingsledere osv. i EUD med ansvar for ledelse og særlig interesse for pædagogisk it, herunder implementering- og forankringsdimensionen.

Indholdet i møderne fastlægges i samarbejde med deltagerne i netværket og vil afspejle ledernes aktuelle behov og udfordringer, samt sikre at lederne er opdaterede på den it-pædagogiske og it-didaktiske udvikling i relation til ledelse. Formålet med netværket er:

At inspirere og kvalificere lederne til at sætte en it-pædagogisk dagsorden på egen skole, som fremmer en hensigtsmæssig anvendelse af it i undervisningen

Videndeling på tværs af skoler med henblik på at skabe nye løsninger på fælles udfordringer

 

Praktisk info

Målgruppe: Ledere på alle erhvervsskoler.
Mødefrekvens: Som udgangspunkt 2 fysiske møder og 2 online møder årligt.

Vil du være med? Netværket er gratis, og du kan tilmelde dig via linket herunder.

Eksempler på møder i netværket

Tema: Kompetenceudvikling
Hvornår: 11. juni 2021

Målet med mødet er, at du går derfra med fire nye forskellige forslag til, hvordan du på din skole kan lykkes endnu bedre med at få alle lærere med på det digitale A-hold. Se hele programmet for netværksmødet her.

 

Tema: Den hybride skole
Hvornår: 26. marts 2021.

Hvad er online og hybride læringsrum? Hvilke udfordringer og potentialer er der ved den hybride skole? Og hvordan får vi det hybride setup til at fungere i praksis? Det er nogle af de spørgsmål, som vi i fællesskab skal blive klogere på, når vi bl.a. får besøg af Christian Dalsgaard, ph.d. og lektor ved Aarhus Universitet.

Se hele programmet for netværksmødet her.

 

Tema: Læringsdata for ledere
Den 29. januar 2021

Data er lig med indsigt og magt, og læringsdata er bestemt ingen undtagelse, men at kunne lede erhvervsuddannelser med øget anvendelse af læringsdata kræver datakapacitetsopbygning, systematik og governancestrukturer, hvilket Jan Christensen fra NCE introducerede og guidede os igennem til mødet.

Direkte fra praksis fortalte digital projektleder Bo Størup Nielsen fra Viden Djurs bl.a. om skolens erfaringer med brugen af live data.

Se programmet for netværksmødet her.

 

Tema: Digitalt strategiarbejde i kølvandet på coronakrisen
Den 15. september 2020

Temaet var: Digitalt strategiarbejde i kølvandet på coronakrisenHvordan kan vi fremadrette vores erfaringer, og skal alle strategierne omskrives, så de matcher coronakrisens gearskifte?

Har du spørgsmål til netværket?

Søren Krebs MøllerSpecialkonsulent i CIU28600977soren@ciuud.dk

 

Læs også

• Vores udbud af mini-Learning Factories til skoler
 Find inspiration til undervisningen her

Opdateret den 12. november 2021. Gå tilbage til forsiden her.